péntek , 28 június 2024
Kezdőlap Klasszikus Il Divo: 20. éves jubileumi koncert Budapesten
Klasszikus

Il Divo: 20. éves jubileumi koncert Budapesten

39
il divo

A klasszikus zenei alapokon alkotó, nemzetközi énekegyüttes, az Il Divo 20 éves jubileumi turnéja keretében Budapestre is ellátogat, és 2024. szeptember 24-én a Papp László Arénában fog koncertet adni. A turné során a zenekar a legnagyobb slágereit, valamint friss jubileumi dalcsokrot is bemutatja a rajongóknak.

Az Il Divo 2004-ben alakult, és azóta óriási sikert aratott a világ minden táján. Több mint 30 millió albumot adtak el, és számos díjat nyertek, köztük egy Grammy-díjat is. A zenekar négy tagja – David Miller (tenor), Sébastien Izambard (tenor), Urs Bühler (tenor) és Steven LaBrie (bariton) – lenyűgöző hangjukkal és egyedi stílusukkal kápráztatja el a közönséget.

A budapesti koncert igazi zenei ünnep lesz azoknak a rajongóknak, akik szeretik az Il Divo gyönyörű énekhangjait és a klasszikus zene és a popzene ötvözését. A koncerten a zenekar olyan slágereket fog előadni, mint az „Unchained Melody”, az „Hallelujah”, a „The Power of Love” és az „Amazing Grace”. A friss jubileumi dalcsokrot a „Greatest Hits” című albumról válogatták össze, melyen olyan klasszikusok feldolgozásai is szerepelnek, mint a „Carmina Burana” és a „Nessun Dorma”.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy élőben hallgasd az Il Divo gyönyörű énekét a Papp László Arénában szeptember 24-én! A jegyek már kaphatóak a Live Nation oldalán.

További információk:

Ne maradj le róla! Gyere el az Il Divo 20. Éves Jubileumi Koncertjére a Papp László Arénába szeptember 24-én!


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A Modern Dal filozófiája: Bob Dylan bepillantást enged kreatív folyamatába

Bob Dylan, a Nobel-díjas énekes-dalszerző, A Modern Dal filozófiája című könyvében bepillantást...

Western klasszikusok az Art+ Cinema moziban

Júniusban nyolc napig a vadnyugaté lesz a főszerep az Art+ Cinema Lugosi...

Nagy zenészek, nagy szerelmek: A zene és a romantika lenyűgöző történetei

Bősze Ádám könyve, a Nagy zenészek, nagy szerelmek a zene és a...

A magyar jazz és a magyar bor legnagyobbjai a Margitszigeten

Kedves Jazz rajongó! A Margitszigeti Színház életében fontos állomás az első Jazz...