péntek , 26 július 2024
Kezdőlap Könnyű Geezer Butler: Into the Void – Utazás a Heavy Metal Mélyére
Könnyű

Geezer Butler: Into the Void – Utazás a Heavy Metal Mélyére

69
black sabbath könyv into the void

Geezer Butler, a legendás Black Sabbath basszusgitárosa önéletrajzi könyvében, az Into the Void – Bölcsőtől a Black Sabbathig és bőven tovább című műben magával ragadó utazásra hívja olvasóit a zene és a küzdelem, a dicsőség és a tragédia, a rock and roll őrülete és a családi élet megható pillanatainak világába. A Helikon Kiadó gondozásában megjelent könyv nem csupán a Black Sabbath történetének lenyűgöző krónikája, de betekintést enged Geezer Butler személyiségébe, gondolataiba és érzéseibe is.

Az olvasók megismerhetik Butler szegény gyerekkorát az angliai Astonban, a korai zenei hatásokat, a Yardbirds-szel való rövid, de emlékezetes kalandot, majd a Black Sabbath megalakulásának izgalmas pillanatait. Butler őszintén vall a zenekar sikereiről és buktatóiról, a belső konfliktusokról és a kábítószerrel való küzdelemről, de a zenekar iránti elkötelezettségéről és a rajongók iránti tiszteletéről is.

Az Into the Void nem csupán a Black Sabbath rajongói számára kötelező olvasmány, de mindazoknak is, akiket érdekel a rock and roll története, a zene ereje és a kitartás fontossága. Butler őszinte vallomása megragadja az olvasókat, és elgondolkodtatja őket a hírnév árán, a szenvedély erején és a családi kötelékek fontosságán.

Az Into the Void könyvről:

  • Szerző: Geezer Butler
  • Kiadó: Helikon Kiadó
  • Kiadás éve: 2024
  • Oldalszám: 400
  • Műfaj: Önéletrajz, Zenetörténet

A Black Sabbath együttesről:

A Black Sabbath 1968-ban alakult angol heavy metal együttes, amelyet sokan a műfaj úttörőjének tartanak. Ozzy Osbourne énekessel, Tony Iommi gitárossal és Bill Ward dobossal együtt Geezer Butler basszusgitáros a zenekar klasszikus felállását alkotta, amely 1978-ig állt fenn. A Black Sabbath számos slágert alkotott, mint a „Paranoid”, „Iron Man”, „War Pigs” és „Children of the Grave”, amelyek örökre beírták magukat a rockzene történelemkönyvébe.

A Helikon Kiadóról:

A Helikon Kiadó Magyarország egyik legrégebbi és legmeghatározóbb kiadója, amely szépirodalmi és ismeretterjesztő művek széles skáláját kínálja. A kiadó elkötelezett a magyar irodalom és kultúra népszerűsítése iránt, és kiemelt figyelmet fordít a kortárs magyar írók munkáira.

Az Into the Void lenyűgöző olvasmány, amely magával ragadja az olvasókat a heavy metal zene őrületébe és a Black Sabbath együttes legendás történetébe. Geezer Butler őszinte vallomása megrázó és inspiráló, és elgondolkodtatja az olvasókat a zene erején, a kitartás fontosságán és a családi kötelékek megbecsülésén.


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A bennem lévő nő: Britney Spears végre elmeséli a saját történetét

Britney Spears, a popzene ikonikus alakja, A bennem lévő nő című önéletrajzban...

Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig: Kemény valóság és hip-hop legenda

Ice-T neve sokak számára ismerősen cseng. A legendás rapper, színész és író...

Korda György – Az ország énekese: Egy legenda története

Korda György kétségtelenül Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb énekese. Pályafutása több mint...

A Ghost koncertfilmje, a Rite Here Rite Now júniusban a mozikban!

Június két napján érkezik a Pannónia Entertainment soron következő koncertes filmeseménye, amely...