vasárnap , 7 július 2024
Kezdőlap Koncert Sting visszatér Budapestre: Koncert a Papp László Arénában május 31-én!
Koncert

Sting visszatér Budapestre: Koncert a Papp László Arénában május 31-én!

66
sting koncert budapest 2024

A 17-szeres Grammy-díjas művész, Sting 2024. május 31-én különleges koncerttel érkezik a budapesti Papp László Arénába. A turné keretében Sting legnépszerűbb slágereit fogja előadni, melyek karrierje során, akár a The Police tagjaként, akár szólóban születtek.

A budapesti koncert a „My Songs” turné része, melynek során Sting a leg ikonikusabb dalait játssza, mint a „Roxanne”, a „Message in a Bottle”, a „Fields of Gold”, az „Englishman in New York”, az „I’ll Be Missing You” és a „Shape of My Heart”. A turné 2021-ben vette kezdetét, és már bejárta Észak-Amerikát, Európát és Ausztráliát is. A budapesti fellépés lesz a turné egyik utolsó állomása.

Sting igazi zenei legenda, akinek karrierje több mint négy évtizedes múltra tekint vissza. A The Police tagjaként a világ egyik legnépszerűbb zenekarává váltak, hat stúdióalbumot adtak ki, és számos slágert jegyeznek a nevükre. 1985-ben Sting szólókarrierbe kezdett, és azóta 11 stúdióalbumot jelentetett meg, és számos díjat nyert, köztük 17 Grammy-díjat.

A budapesti koncert igazi zenei csemege lesz azoknak a rajongóknak, akik szeretnék élőben hallani Sting legnépszerűbb dalait. A jegyek már kaphatóak a Live Nation oldalán. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy láthasd egyik kedvenc zenei legendádat a színpadon!

További információk:

Ne maradj le róla! Gyere el a Sting koncertre a Papp László Arénába május 31-én!


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Geszti Sixty koncert 2025. január 25-én

Egyszer volt, hol nem volt, és azóta is van. Geszti. Ennyi. Mennyi? Hatvan. Az energia...

Nick Cave & The Bad Seeds koncert Budapesten

Az ausztrál rockzene legendás alakja, Nick Cave és zenekara, a The Bad...

ARÉNA RETRO PARTY#5: a 80-as évek legnagyobb slágereivel

Időutazásra hívjuk a 80-as évek rajongóit! A legendás ARÉNA RETRO PARTY visszatér...

Omara Portuondo búcsúkoncert 2024. október 6-án

A kubai zene legendás énekesnője, Omara Portuondo 2024. október 6-án a budapesti...