vasárnap , 28 április 2024
Kezdőlap Tippek Közeleg a tavasz, Ön is készen áll rá?
Tippek

Közeleg a tavasz, Ön is készen áll rá?

23
kerti szerszám

Az ország egyes részein már bújik ki a tulipán és a hóvirág, ezzel is jelezve a tavasz közeledtét. Akik kertes családi házban élnek vagy az erkélyen van veteményesük, a téli hónapok alatt kicsit hátradőlhettek, hiszen a föld pihent, télen nem sok kerti munka van. Ez idő alatt viszont érdemes átnézni a kerti szerszámgépeket vagy az erkélyen lévő kis szerszámokat, hogy megvan-e őszről minden és megfelelő-e az állapotuk.

Az előkészületek

Nem mindenkinek kedves a kerti munka, viszont mindenképpen át kell nézni a meglévő szerszámkészletet, hiszen anélkül még egy fűnyírásnak sem állhatunk neki. A legjobb, ha a BestMarkt kerti szerszámok árukínálatát böngésszük végig, ahol tényleg mindent megtalálhatunk, amire szükségünk lehet.

Külön kategóriák léteznek a kisebb kézi szerszámoknak és a nagyobb kerti szerszámgépeknek, majd ezt követően is tovább tudjuk szűkíteni a keresésünket. Vannak, akiknek már megszokott márkáik vannak otthon, így nagyon hasznos a gyártók szerinti csoportosítás, amelyet minden alkategóriaoldalon megtalálunk.

Vannak olyan műszaki cikkek, amelyek esetében, miután átvizsgáltuk őket, megbizonyosodhatunk, hogy csak egyes alkatrészek cseréjére vagy javítására van szükség. Ebben az esetben is érdemes a webáruházat felkeresni, mert a kiegészítők teljes skáláját is felvonultatja gyártók szerint. Hibajavítás esetén pedig segítenek a BestMarkt szervizesei, akik szintén a cégnél dolgoznak.

Szerszámok tevékenységi körök szerint

Ha eldöntöttük, hogy melyek lesznek azok a főbb tevékenységi körök, amelyekkel idén szeretnénk foglalkozni a kertünkben, akkor már célzottan tudunk szerszámokat keresni a webáruházban. A munkálatok függvényében kell különféle ásókat, kapákat, lapátokat választani, hiszen rengetegfélét árusítanak és szinte mind más funkciót tölt be.

Egyik kertből sem hiányozhat a gereblye, amely a téli hónapok után megmaradt leveleket, elkorhadt faágakat hivatott összegyűjteni, de egész évben jó szolgálatot tesz, ráadásul az már egy olyan eszköz, amelyet nagyobb gyerekek kezébe is adhatunk.

Az erkély is lehet gyönyörűen bezöldített

Nem kell búslakodni, ha valakinek csak egy kisebb méretű balkonja van, hiszen egy kis kreativitással ott is lehet egy igazán buja kiskertet kialakítani. Viszont nem szabad elfeledkezni róla, hogy ehhez is kellenek kézi szerszámok, illetve nem árt egy kisebb tárolószekrény sem az erkélyen, ahol ezeket tartjuk, továbbá a vetőmagokat, kesztyűket, tartalék cserepeket. A BestMarktnál különlegességekre is bukkanhatunk, illetve bővíthetjük tudástárunkat is, ugyanis a legtöbb kategóriaoldal alján részletes leírásra bukkanhatunk az egyes termékekről, és a cég munkatársai tanácsokkal is ellátnak, hogy kinek mit érdemes inkább beszerezni.

Ha netán még ezek után is kérdése merülne fel, akkor ne habozzon, bátran hívja a webshop munkatársait, akik az ügyfélszolgálaton e-mailben, telefonon vagy budapesti boltjukban akár személyesen is rendelkezésre állnak.


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Pepe és a rockzene: Zenés kaland kicsiknek és nagyoknak

Magali Le Huche „Pepe és a rockzene” című zenélő könyve egy izgalmas...

Ország- és vármegyebérlet vásárlási kisokos

Napjaink népszerű konstrukciói azok a bérletek, amelyekkel akár az egész országban vagy...

Górcső alatt a primer

Bár a primer manapság már egyáltalán nem számít újdonságnak, a nők többsége...

Szeretnél coach lenni? Fogadd meg tippjeinket!

Manapság sokan küszködnek lelki problémákkal, és keresik azokat a szakembereket, akik tudnak...