szombat , 27 április 2024
Kezdőlap Tippek Csomagküldés külföldre futárszolgálat segítségével
Tippek

Csomagküldés külföldre futárszolgálat segítségével

27
csomagküldés külföldre gls csomagnet

Hazánkban már minden neves csomagszállító vállalat elérhető, amikor fel szeretnénk adni valamit külföldre.

Közülük is kitűnik a GLS, amely az egyik leggyorsabban feltörekvő futárcég. Nem a legrégebbiek között található, viszont annál gyorsabb és dinamikusabb a fejlődése. Érdemes megnézni, milyen árakkal és szállítási határidővel dolgoznak, ehhez viszont nem kell közvetlenül a honlapjukra felmenni, hanem mutatjuk a sokkal gyorsabb és egyszerűbb megoldást a külföldi csomagküldésre.

A GLS szempontrendszere

Csupán néhány percbe telik csak, hogy megkapjuk az ajánlatokat, ha a Csomagnet.hu-n a GLS aloldalra navigálunk. Itt elegendő beírni a feladni kívánt küldemény paramétereit, azaz a hosszúságát, szélességét, magasságát és súlyát. Válasszuk ki a legördülő menüből, hogy melyik országba szeretnénk eljuttatni a csomagot, majd kattintsunk a táblázattól jobbra elhelyezkedő “Mutasd az ajánlatokat” menüpontra.

A GLS hazánk legnagyobb mennyiséggel dolgozó futárcége, ezért a Csomagnet.hu oldalon jelentős kedvezményt tudott kialkudni, amely a megjelenő árakon is látható. Külföldi csomagküldéshez a GLS „EuroStandard” néven futó szolgáltatást lehet igénybe venni.

Az ajánlatokat böngészve látható, hogy ez a cég igen kedvező szállítási határidővel dolgozik. Mivel a logisztikai hálózatába tartozó országokat csúcsmodern elosztó központok kötik össze, ezért még a távolabbi országok esetén is ritka az olyan eset, amikor 2-4 munkanapnál többet kell várni arra, hogy eljusson a címzettig az adott küldemény. A Magyarországhoz közelebb eső országok esetében ez a csomagszállítási idő akár 1-2 munkanapra is lerövidülhet.

Folyamatosan ellenőrzött minőségi normák

A GLS nem a legrégebbi futárcég, de kimagasló minőségbiztosítási felépítésével mára már hazánk élvonalában található, már ami a futárcégek viszonyrendszerét illeti. Naponta több millió csomagot szállít ki Európában, ahol Magyarországon még 40 másik európai országban tevékenykedik. A tengerentúlon is elérhető már, 8 amerikai államban is folytat csomagszállítási megbízásokat.

A magas szakmai színvonalnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel a kapott szolgáltatással, akár magánszemélyként, akár céges ügyfélként szeretnél küldeményt eljuttatni külföldre a Csomagnet.hu oldalán keresztül.

Ingyenes kézbesítési újrapróbálkozás

A GLS szolgáltatásai közé tartozik, hogy ha a címzett nem tartózkodott a megadott kézbesítési címen, akkor a következő munkanapon díjmentesen megkísérli a küldeményt ismételten kiszállítani. Ha a másodszori próbálkozás sem jár sikerrel, abban az esetben a GLS szintén díjmentes visszaszállítási lehetőséget kínál a feladó részére.

Ugyan a GLS saját maga nyomtatja ki az irányító címkét, ami miatt nem kellene semmit írni a feladónak a dobozra, de mindenképpen érdemes a fentiek elkerülése érdekében a csomagon nagyon pontosan feltüntetni mind a feladó, mind a címzett részletes adatait.


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Pepe és a rockzene: Zenés kaland kicsiknek és nagyoknak

Magali Le Huche „Pepe és a rockzene” című zenélő könyve egy izgalmas...

Ország- és vármegyebérlet vásárlási kisokos

Napjaink népszerű konstrukciói azok a bérletek, amelyekkel akár az egész országban vagy...

Górcső alatt a primer

Bár a primer manapság már egyáltalán nem számít újdonságnak, a nők többsége...

Szeretnél coach lenni? Fogadd meg tippjeinket!

Manapság sokan küszködnek lelki problémákkal, és keresik azokat a szakembereket, akik tudnak...