kedd , 22 október 2024
Kezdőlap Koncert POWERWOLF – Farkaséjszakák az MVM Dome-ban!
Koncert

POWERWOLF – Farkaséjszakák az MVM Dome-ban!

6
powerwolf koncert budapest 2024 mvm

A német power metal ikon, a POWERWOLF 2024. október 22-én, kedden hatalmas koncertet ad az MVM Dome-ban! A Wolfsnächte Tour 2024 budapesti állomása ígérkezik a legnagyobb szabású hazai Powerwolf koncertnek eddig.

A POWERWOLF-ról:

A POWERWOLF 2003-ban alakult, és azóta a power metal egyik legsikeresebb és legkedveltebb zenekarává vált világszerte. Zenei stílusukban a heavy metal, a power metal és a gothic metal elemei keverednek, szövegeikben pedig gyakran misztikus, vallási és farkasokkal kapcsolatos motívumok jelennek meg. A zenekar számos sikeres albumot jelentetett meg, és világszerte hatalmas rajongótáborral rendelkezik.

Kiknek ajánljuk a koncertet?

A POWERWOLF koncertje mindenki számára ajánlott, aki szereti a power metalt, a heavy metalt vagy egyszerűen csak egy energiával teli, látványos koncertélményt szeretne. Ha te is rajongsz a gyors tempójú, fülbemászó dallamokért és a látványos színpadi show-kért, akkor ne hagyd ki ezt az eseményt! A koncert különösen azoknak ajánlott, akik szeretik a misztikus, sötét hangulatú zenét és a farkasokkal kapcsolatos szimbolikát.

Miért érdemes elmenni a koncertre?

  • Farkaséjszakák: A POWERWOLF koncertjei mindig is különleges atmoszférát teremtettek, és a budapesti állomás sem lesz kivétel.
  • Energia és látvány: A zenekar koncertjei a nagy energiáról, a látványos színpadi elemekről és a közönség bevonásáról híresek.
  • MVM Dome: A hatalmas aréna tökéletes helyszín egy ilyen nagy eseményhez.
  • Kiváló előzenekarok: A koncerten a svéd power metal ikon HAMMERFALL és az olasz fantasy, power metal WIND ROSE is fellép.

További információk:

Ne habozz, szerezd be a jegyed, és készülj egy felejthetetlen, farkasos estére! A POWERWOLF koncertje egy olyan esemény, amelyen a power metal rajongók biztosan kiélhetik magukat.


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A Tankcsapda koncertje után bezár a debreceni Roncsbár

2012. április 3-án egy Tankcsapda-koncerttel nyitotta meg kapuit a debreceni Roncsbár, 12...

Irie Maffia 20. születésnapi koncert az MVM Dome-ban!

Az Irie Maffia, Magyarország egyik legkedveltebb zenekara 20 éves jubileumát egy hatalmas...

Petőfi Sándor versét zenésítette meg a Slowmesh

A southern rockos, stoneres vonalon mozgó budapesti zenekar eddigi fennállása alatt három...

Vecsei H. Miklós és a Qjúb az Őszi Margó fesztiválon mutatja be új kislemezét

A Music Hungary-díjas QJÚB csapata az idei évben Radnóti Miklós életművéből készít...