szombat , 7 szeptember 2024
Kezdőlap Koncert Bródy János: Dalról Dalra koncert az Erkel Színházban
Koncert

Bródy János: Dalról Dalra koncert az Erkel Színházban

52
brody-janos-koncert-dalrol-dalra-erkel-szinhaz-2024

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, gitáros, szövegíró, zeneszerző, Bródy János 2024. október 23-án a budapesti Erkel Színházban ad koncertet. A „Dalról Dalra” című koncerten Bródy János pályafutásának legmeghatározóbb dalai hangzanak el, egy felejthetetlen zenei utazásra invitálva a közönséget.

Bródy Jánosról:

Bródy János a magyar rockzene legendás alakja, akinek pályafutása a 60-as évek elejére nyúlik vissza. Az Illés együttes alapító tagjaként és dalszerzőjeként vált ismertté, de szólókarrierje is sikeres. Bródy János számos slágert írt, mint a „Szabadíts meg”, a „Tavaszi szél”, a „Fő a mozdulat” és a „Ki vagyok én”. Dalszövegei elgondolkodtatóak, ugyanakkor líraiak is, és zenéjében a rock, a folk és a blues ötvöződik. Bródy János igazi ikon a magyar kultúrában, és művészete generációk számára jelent sokat.

Kiknek ajánljuk a koncertet?

A Bródy János koncert mindenkinek ajánlott, aki szereti a magyar rockzenét, a felejthetetlen slágereket és a tartalmas zenei élményeket. Bródy János koncertjei igazi ünnepek, ahol a közönség együtt énekel, nosztalgiázik és átélheti a zene erejét. Ha egy különleges estére vágysz, ahol a magyar rockzene legendája lép színpadra, akkor ne hagyd ki Bródy János „Dalról Dalra” című koncertjét az Erkel Színházban október 23-án!

További információk:

Gyere el és éld át Bródy János legendás dalait az Erkel Színházban október 23-án!


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Nyárzáró élmény a Budapest Bárral

A Budapest Bár az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozásába...

KALEO: Az izlandi rockzene ereje az MVM Dome-ban!

A többszörös platinalemezes izlandi rockzenekar, a KALEO 2024. november 25-én az MVM...

Sleep Token: Budapesten uralkodnak a titkok!

A rejtélyekkel övezett brit zenekar, a Sleep Token 2024. november 13-án az...

Bryan Adams Budapestre érkezik!

A kanadai rockzene ikonja, Bryan Adams 2024. október 14-én az MVM Dome-ban...