péntek , 12 július 2024
Kezdőlap Klasszikus Andrea Bocelli a budapesti MVM Dome-ban
Klasszikus

Andrea Bocelli a budapesti MVM Dome-ban

4
andrea-bocelli-30-koncert-2024-budapest

A világhírű olasz tenor, Andrea Bocelli 2024. november 23-án és 24-én dupla koncertet ad a budapesti MVM Dome-ban. A turné a művész pályafutásának 30. évfordulóját ünnepli, és a rajongók felejthetetlen zenei élményre számíthatnak.

Andrea Bocelliről:

Andrea Bocelli vakon született, de ez nem akadályozta meg abban, hogy az egyik legnépszerűbb operaénekese legyen a világon. Bocelli lírai tenor hangja lenyűgöző, és repertoárja az operától a popzenén át a spirituálékig terjed. Több mint 90 millió lemezt adott el világszerte, és számos díjat nyert, köztük Grammy-díjat is. Bocelli fellépett már pápák, elnökök és királyok előtt, és a 2008-as pekingi olimpia nyitóünnepségén is énekelt.

Kiknek ajánljuk a koncertet?

Andrea Bocelli koncertje mindenkinek ajánlott, aki szereti a gyönyörű zenét, az opera varázsát és a felejthetetlen élményeket. Bocelli hangja lenyűgöző, és a koncertjei igazi ünnepek, ahol a közönség átélheti a zene erejét. Ha egy különleges estére vágysz, ahol a zene a főszereplő, akkor ne hagyd ki Andrea Bocelli budapesti koncertjét november 23-án vagy 24-én!

További információk:

Ne feledd! A jegyek gyorsan elfogynak, ezért ne habozz sokáig a vásárlással! Gyere el és éld át Andrea Bocelli varázslatos hangját a budapesti MVM Dome-ban november 23-án vagy 24-én!


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

ATTRACTION látványszínház először Magyarországon

Az ATTRACTION Látványszínház Magyarországon először: Elképesztő Show a Papp László Arénában október...

A Modern Dal filozófiája: Bob Dylan bepillantást enged kreatív folyamatába

Bob Dylan, a Nobel-díjas énekes-dalszerző, A Modern Dal filozófiája című könyvében bepillantást...

Western klasszikusok az Art+ Cinema moziban

Júniusban nyolc napig a vadnyugaté lesz a főszerep az Art+ Cinema Lugosi...

Nagy zenészek, nagy szerelmek: A zene és a romantika lenyűgöző történetei

Bősze Ádám könyve, a Nagy zenészek, nagy szerelmek a zene és a...