péntek , 28 június 2024
Kezdőlap Tech Rengeteg okoseszközzel bővült a Huawei hazai kínálata
Tech

Rengeteg okoseszközzel bővült a Huawei hazai kínálata

27

A FIT 3 okosóra májusi bemutatója után számos újabb eszközt hozott a gyártó hazánkba. Ezek között több okosóra modell is szerepel, amely a FIT 3-mal kiegészülve szinte minden árponton kínál iOS és Android kompatibilis eszközöket a vásárlók számára. Megérkezett az e-SIM képes WATCH 4 Pro Space Edition, valamint a Watch GT 4 új, sportosan elegáns zöld színváltozata is. Az okoskarkötők kategóriájába jött az új Band 9, de a nyitott kialakítású, ékszer-szerű FreeClip fülhallgató is kapható már nálunk.

HUAWEI WATCH 4 Pro: exkluzív, űrkutatás ihlette dizájn

Az e-SIM képes HUAWEI WATCH 4 sorozata épp egy éve jelent meg, amely most különleges, az űrkutatás-ihlette kiadással bővült. Az e-SIM képes HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition esztétikáját az űrhajókban is használt Laval-fúvóka ihlette. Az okosóra emellett űrhajós-minőségű DLC-titánból készült, amely strapabíró, mégis könnyű anyag. A napi felhasználásból és sportolásból eredő kopásokkal szemben az anyaghasználat mellett a domború zafír üveg kijelzőborítás, IP 68-as por- és vízállósági tanúsítvány, 5 ATM-es besorolású vízállóság teszi ellenállóvá. Utóbbinak köszönhetően pedig akár 30 méteres mélységig szabadtüdős merülésre is alkalmas az eszköz. Az okosóra a korábbi modellnél precízebb egészségfigyelést biztosít, és alvási légzésfigyeléssel bővült az Egészségügyi Áttekintés 2.0 (Health Glance) funkció is.[1]

HUAWEI WATCH GT 4 Green Edition: a tavasz és a francia elegancia jegyében

A HUAWEI WATCH GT 4 sorozat hatalmas népszerűségre tett szert, 2023. szeptemberi bevezetése óta világszerte 5 millió darabot szállítottak belőle. A GT 4 okosóra 41 mm-es kínálata most új színváltozattal, a Green Editionnel bővül, amelyet a tavasz és a francia elegancia inspirált. Az óra a sportosan elegáns esztétikán túl a GT 4 modellből ismert személyre szabott sport- és egészségmenedzsment-élményt kínál. A Huawei Egészség app Maradjon Fit! kalóriamenedzsment funkciója 50 ország étkezési kalóriáit tartalmazó globális adatbázisával frissült.[2]

HUAWEI FreeClip: új iparági fejlesztés az optimális illeszkedéshez

Az új HUAWEI FreeClip fülhallgató a vállalat Fashion Forward koncepciójának tagja. A nyitott kialakítású, a fület átölelő HUAWEI FreeClip ideális azok számára, akik olyan divatos fülhallgatót keresnek, amellyel a környezetüket is hallják, akár sportolás, akár munka, akár a napi közlekedés során. A HUAWEI FreeClip az iparág első olyan nyitott kialakítású fülhallgatója, amely nem tesz különbséget a bal és jobb fül között hangzás tekintetében sem, a pár egyes darabjai bármelyik fülünkbe illeszthetők. A fülhallgató akár 8 órányi folyamatos zenelejátszást biztosít, amely akár 36 órára növelhető teljesen feltöltött töltőtok segítségével.

HUAWEI Band 9: a gyártó eddigi legfejlettebb okoskarkötője

A számos továbbfejlesztett egészségügyi- és fitnesz funkcióval ellátott HUAWEI Band 9 okoskarkötő könnyű, kényelmes viseletet biztosít. Széles körű egészségügyi funkciókat kínál, köztük alvásmonitorozást, stresszfigyelést, menstruációsciklus-követést, és ritmuszavar elemzést[3]. A Band 9 emellett 100 edzésmódot[4] támogat. A készülék lehetővé teszi a gyorstöltést: 5 perces töltéssel akár 2 napig[5] használható, 45 perces töltéssel pedig teljesen feltölthető. A HUAWEI Band 9 akár 14 napos akkumulátor-üzemidőt nyújt, tipikus használat mellett 9 napig, bekapcsolt AOD (Always-On-Display) mellett pedig akár 3 napig használható.[6]

Elérhetőség, árak

A HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition többek között a MediaMarkt és az Alza, Emag webáruházában és üzleteiben érhető el 249.990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron. A MediaMarkt és az Alza és Emag felületein való vásárláskor HUAWEI FreeBuds 5i fülhallgatót kapnak ajándékba a vevők 2024. június 30-ig.

A HUAWEI WATCH GT 4 Green Edition 41 mm-es modellje az Emag, Euronics, a MediaMarkt és az Alza webáruházában és üzleteiben érhető el 97.990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron. A vásárláskor HUAWEI FreeBuds SE 2 fülhallgató ajándékba jár 2024. június 30-ig.

A HUAWEI Band 9 öt különböző színben érkezik. A csillagfekete, az elegáns fehér, a citromsárga és a selymes rózsaszín modellek 22.990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron kaphatók a Euronics, a MediaMarkt, és a Yettel online felületein és üzleteiben, valamint az Alza webáruházában. A trendi kék változat pedig 27.990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron érhető el kizárólag az Alza webáruházában.

A FreeClip a MediaMarkt, Emag, Alza felületein érhető el bruttó 74.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Így védhetjük ki a személyre szabott átveréseket

Mintha ránk öntötték volna Egy csak nekünk összeállított edzésterv, egy tökéletesen illeszkedő...

Sosem volt még ennyire biztonságos a Toyota Yaris

A Toyota Yaris új generációja még magasabbra tette a biztonság és könnyű...

iRobot Roomba Combo J9+ teszt: tökéletes robotporszívó minden helyzetre

Az iRobot Roomba Combo J9+ a legújabb prémium minőségű robotporszívó, mely a...

Az állkapocs mozgását és a környezeti zajszintet is elemzi az LG új, grafénnel készült TONE Free fülhallgatója

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb TONE Free fülhallgatóját, amelyet a lenyűgöző...