szombat , 28 szeptember 2024
Kezdőlap Koncert Horváth Charlie 77. születésnapját ünnepli a Papp László Arénában
Koncert

Horváth Charlie 77. születésnapját ünnepli a Papp László Arénában

101
charlie 77 koncert

Horváth Károly, művésznevén Charlie, a magyar zene ikonikus alakja 77. születésnapját ünnepli egy különleges budapesti koncerttel a Papp László Arénában 2024. október 26-án. A koncerten a rajongók feleleveníthetik a régi slágereket, és átélhetik Charlie energikus színpadi előadását.

Horváth Charlie igazi zenei legenda, akinek karrierje több mint öt évtizedes múltra tekint vissza. A hatvanas években már ott volt a magyar rockzene alapjainak lerakásánál, a legendás Olympia, a Genaral majd a Tátrai Band énekese volt, szólókarrierje 1994 indult.

A budapesti koncert igazi ünnep lesz a rajongók számára, akik feleleveníthetik a régi slágereket, és átélhetik Charlie energikus színpadi előadását. A Charlie 77 a mai napig aktívan koncertezik, és teltházas fellépéseket produkálnak szerte az országban.

Ha Te is szereted Horváth Charlie zenéjét, és szeretnél részt venni ezen a különleges koncerten, ne habozz, és szerezd meg jegyedet még ma!

Ne maradj le róla! Gyere el és ünnepeld Horváth Charlie 77. születésnapját a Papp László Arénában október 26-án!


Charlie 77 sztori: Egy legenda meséi

2024-ben megjelentette önéletrajzi könyvvel, a Charlie 77 sztori-val örvendeztette meg rajongóit. A Troubadour Books kiadó gondozásában megjelent könyv 77 történeten keresztül tárja elénk Charlie 77 évét, a Balettintézettől a legendás Omega együttesig, a szólókarrier csúcsaiig és mélypontjaiig vezető utat.

A könyv nem csupán egy szenvedélyes zenész karrierjének krónikája, de bepillantást enged Charlie magánéletébe, a családdal, barátokkal és szerelmekkel való kapcsolatába is. Őszinte vallomások, humoros anekdoták, megható pillanatok és tanulságok szövik át a lapokat, magával ragadva az olvasót.

Akár Charlie rajongója vagy, akár a magyar rocktörténet iránt érdeklődsz, a Charlie 77 sztori lenyűgöző olvasmány lesz számodra. A könyv tele van izgalmas kalandokkal, inspiráló történetekkel és tanulságokkal, amelyekből bárki meríthet erőt és bölcsességet.

Ha felkeltette érdeklődésedet Charlie hihetetlen élete és a magyar rockzene aranykora, ne habozz beszerezni a Charlie 77 sztori-t a kedvenc könyvesboltodba!


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

ByeAlex és a Slepp: SYMPHONIC – Egy felejthetetlen zenei élmény

A magyar könnyűzene egyik legkedveltebb zenekara, ByeAlex és a Slepp 2025. január...

Fenyő Ünnep 2024: Fenyő Miklós az Erkelben

A magyar könnyűzene egyik meghatározó alakja, Fenyő Miklós 2024. december 26-án, karácsony...

IL VOLO: Az olasz pop-opera varázsa az MVM Dome-ban!

A világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO 2024. október 10-én egy...

Rúzsa Magdi visszatér a Papp László Sportarénába!

A magyar popzene egyik legnagyobb sztárja, Rúzsa Magdi 2025. február 22-én ismét...