szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Népszerű esztétikai kezelések
Tippek

Népszerű esztétikai kezelések

59
esztétikai kezelések

Napjainkban egyre többen szeretnék megőrizni a szép vonásaikat, szeretnék feltartóztatni az öregedés jeleit. Számukra nyújtanak megoldást az esztétikai kezelések, amelyek ma már olyannyira elfogadottakká váltak, mint például a hajfestés. Ez egy folyamatosan fejlődő szakterület, amely korszerű anyagokat és csúcstechnológiát alkalmaz.

Az alábbiakban összegyűjtöttük az igazán hatékony, népszerű és láthatóan eredményes lehetőségeket. A Belvárosi Orvosi Centrum szakorvosainál is igénybe vehetőek esztétikai kezelések.

Ajakfeltöltés, fokozott izzadás kezelése

Népszerű esztétikai kezelés a hyaluronsavval történő ajakfeltöltés, amelynek köszönhetően el lehet tüntetni az ajak környékén lévő ráncokat. Azok számára is kiváló lehetőséget jelent, akik teltebb ajkakra vágynak. A kezelés fájdalommentes és minimális felépülési idővel jár.

Másik népszerű kezelés a frakcionált lézerkezelés, amellyel fiatalabbá és rugalmasabbá lehet varázsolni a bőrt, mivel a bőrfelszín teljes és hosszú távú megújulását teszi lehetővé. Kezelhetőek vele a ráncok, a pigmentfoltok és az aknés hegek.

Napjainkban a fokozott izzadás sok ember számára jelent problémát. Jó hír számukra, hogy injekciós kezeléssel meg lehet oldani a problémát. A kezelést követő néhány napon belül már lehet tapasztalni javulást, és körülbelül hét nap után pedig 80-90%-kal kevesebb lesz az izzadás.

Ajakdúsítás és bőrfeszesítés

A LipLase kezelés során ajakdúsítás történik lézerrel. Ezzel az eljárással el lehet érni az ajkak teltségét, rugalmasságának fokozódását, valamint a ráncok elvékonyodását. A kezelés után rögtön vissza lehet térni a napi rutinhoz, és a felépülési idő is minimális.

A száj körüli ráncok sokakat zavarnak, számukra jó hír, hogy a legújabb lézertechnológiának köszönhetően természetes módon, tűszúrások nélkül, teljesen fájdalommentesen lehet feszesíteni a száj körüli ráncokat.

Nemcsak a száj körüli ráncok, hanem a szemkörnyéki bőr is feszesíthető lézerrel. A SmoothEye lézeres kezelés során nincs szükség tűre vagy idegen anyagok bevitelére. Feszesíteni lehet a megereszkedett alsó és felső szemhéjat. Azonban amennyiben a felső szemhéj jelentős bőrtöbblettel rendelkezik, ez a kezelés nem alkalmas a kifeszesítésére, ebben az esetben sebészeti bőrfelesleg eltávolításra van szükség.

Arclifting és ráncfeltöltés

Népszerű esztétikai eljárás a COG emelőszálas arclifting fokozott bioszálakkal. A fokozott bioszálakat az arc bőre alatt lévő izmos, kötőszövetes rétegbe helyezi a szakorvos. Ennek az eljárásnak köszönhetően nagyobb mértékű emelést lehet elérni, mint a vékony szálakkal.

A hyaluronsavval történő ráncfeltöltés sem maradhat ki a sorból. A hyaluronsav egy természetes anyag, amelynek magas fokú a vízmegkötő képessége. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas a kor előrehaladtával megjelenő vízhiányos állapot miatt összezsugorodó szövetek pótlására. Ki lehet vele tölteni a ráncokat, használata teljesen biztonságos, nem kell tartani mellékhatásoktól.


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A weboldalunk fejlesztése egyedül üzleti szemlélettel lehetséges

Ahány vállalkozás, annyi weboldal, mondhatni már szinte mindenki rendelkezik valamilyen oldallal, amely...

Milyen színű legyen a fal a hálószobádban? Válassz a csillagjegyed alapján!

A nyár nemcsak a nyaralásról szól, sokan töltik a szabadságukat otthonuk felújításával,...

Higiénia és kényelem minden mosdóban

A toalettpapír adagoló elengedhetetlen eszköz minden mosdóban. Legyen az irodai, vendéglátóipari vagy...

Te mennyire tartod fontosnak az énidőt?

Elég divatos és felkapott fogalom lett az énidő, és a szakemberek előszeretettel...