szombat , 4 május 2024
Kezdőlap Koncert Mága Zoltán jubileumi koncert
Koncert

Mága Zoltán jubileumi koncert

11
mága zoltán jubileumi koncert mvm dome
Kép : MVM Dome

Készülj fel egy felejthetetlen zenei estére, hiszen Mága Zoltán 50 éves jubileumát ünnepli egy grandiózus koncerttel az MVM Dome-ban április 27-én. A virtuóz hegedűművész ezen a különleges eseményen átlépi a műfajok határait, és a klasszikus zenétől a népzenén át a cigányzenéig terjedő repertoárból válogatva kápráztatja el a közönséget.

Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas és Prima Primissima díjas hegedűművész, aki a magyar zenei élet egyik legkiemelkedőbb alakja. Virtuóz játéka, szenvedélyes előadóművészete és műfajok közötti kísérletezése révén elnyerte a közönség szeretetét és tiszteletét Magyarországon és világszerte. Koncertjei mindig teltházasak, és lenyűgöző produkciói igazi zenei ünnepek.

Kiknek ajánljuk a koncertet?

Mága Zoltán koncertje minden zenerajongónak kötelező program! Akár a klasszikus zene szerelmese vagy, akár a népzene iránt érdeklődsz, akár a modern zenei irányzatokat kedveled, ezen a koncerten garantáltan megtalálod a kedvencedet. Mága Zoltán virtuóz játéka, szenvedélyes előadóművészete és lenyűgöző műsora mindenkit elvarázsol.

Ne hagyd ki ezt a különleges eseményt! Jegyek már kaphatók az Eventim oldalán és a jegyirodákban.

További információk:

Helyszín: MVM Dome Budapest

Az MVM Dome Budapest Európa egyik legmodernebb és leglátványosabb koncertterme, tökéletes helyszínt biztosítva Mága Zoltán lenyűgöző produkciójához. A csúcstechnológiával felszerelt aréna kiváló akusztikája és lenyűgöző fénytechnikája felejthetetlen élményt nyújt a zene szerelmeseinek.


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Lara Fabian lenyűgöző hangja az MVM Dome-ban

Készülj fel egy felejthetetlen zenei estére, hiszen Lara Fabian, a világhírű belga-kanadai...

Vígmajális 2024

Május 1-én 15 órakor meghirdetjük a 2024/25-ös évad programját, ezt követően színművészeink...

Karibi hangulat a Margitszigeten

Vegyünk egy távoli szigetvilágot, hozzá egy vibráló hangú énekesnőt, sok napfényt, fűszerezzük...

Újabb világsztár a Campuson

A koszovói származású popsztár, Rita Ora is fellép Debrecenben, a Campus Fesztiválon...