péntek , 26 április 2024
Kezdőlap Könnyű Tiësto x FAST BOY – All My Life
Könnyű

Tiësto x FAST BOY – All My Life

53
Tiësto x FAST BOY – All My Life

Tiësto, a nemzetközi elektronikus zenei szcéna alappillére, összefogott a német FAST BOY duóval, és bemutatták legújabb dance-pop crossoverüket ‘ All My Life ’ címmel.

A dalt a himnikus, „nagyszínpados” hangzású elemek és a meleg tónusú, felemelő vokál szekció határozza meg, amelyek tökéletes összefonódása egy újabb nemzetközi slágert alkotott. Az egyszerre rádió- és klubbarát felvétel egyedi hangzása tükrözi a kortárs kultúrát formáló sokféle hatást, amelyet ma „dance” zenének nevezünk. A hallgatók ezúttal is elmerülhetnek egy kissé ismeretlen sound-ban, miközben továbbra is megtalálják a vigaszt a megszokott dallamokban, egy tökéletes harmóniát teremtve az újítás és az felismerés között.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy az új évvel elhozhatom nektek az ‘ All My Life ’-ot, együttműködve a FAST BOY duóval. Imádom ezt a dalt, boldoggá tesz engem! Remélem, nektek is tetszeni fog!” – mondta Tiësto a trackről, a FAST BOY pedig hozzátette: „Az ‘ All My Life ’ tökéletes dal az év kezdéshez! Óriási öröm, hogy végre együtt dolgozhattunk Tiëstóval; ő egy legenda, és a sajátos hangzásaink kombinálása egy olyan mérföldkő számunkra, amit még most is hihetetlennek tartunk.”

Hallgassátok meg az újdonságot:

Forrás: Magneoton Music Group


Hangolódj rá! További friss híreket talál a 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ezt én választottam: Révész Sándor emlékirata a zenéről, a rock and rollról és az életről

„Ezt én választottam” Révész Sándor zenész, a Piramis együttes legendás énekesének önéletrajza....

Dua Lipa – Illusion

2024. május 3-án már teljes egészében hallhatjuk a popcsillag Dua Lipa várva...

Kállay Saunders feat. Ashref – Breathing

Nemzetközi major lemezkiadó, a Warner Music Group nyerte meg Kállay Saunderst, az...

Kenya Grace – Only In My Mind

Kenya Grace neve már mindenkinek „ismerős” – a viral listák újdonsült hercegnője...