hétfő , 22 április 2024
Kezdőlap Könnyű Spicy Margarita – Jason Derulo feat. Michael Bublé
Könnyű

Spicy Margarita – Jason Derulo feat. Michael Bublé

42
Jason Derulo feat. Michael Bublé Spicy Margarita

Megérkezett Jason Derulo és Michael Bublé közös dala, a Spicy Margarita! Erre biztos nem számítottál!

Jason Derulo tavaly év végén már lerántotta a leplet februárban premierező albumáról, aminek híre a Hands On Me című, első single megjelenésével karöltve érkezett, most pedig egy olyan kollabbal jelentkezik, ami sokak számára okozhat meglepetést!

A ma napvilágot látó „Spicy Margarita”, az új korong, a ’Nu King’ utolsó hírnöke, és nem más közreműködött benne, mint Michael Bublé! Ha hirtelen nem értenénk, hol találkozhat a két fantasztikus pop énekes művészete, elég magunk elé képzelni egy képet: hatvanas évek, Mexikó, James Bond, randevú. A „Spicy Margarita” hangulatában tökéletes és különleges egységet alkot a két előadó hangja, emellett biztos, hogy a latinos pop dallamok hatására mindenki táncra perdülne és koccintana egyet a párjával!

A dal alapját Dean Martin „Sway” című felvételének melódiái adják, amire mind Derulo, mind Bublé megcsillogtathatta utánozhatatlan hangi adottságait. Bár a két sztár most dolgozott együtt először, a hangszórókon keresztül is egyértelművé válhat a hallgatók számára, hogy a szám épp olyan jó hangulatban született, amilyet a meghallgatása mindenkiből kiválthat!

„Michael zenéje az életem fontos részét képezi. Amikor lejátszottam neki a „Spicy Margarita”-t, azonnal igent mondott, sőt annyira izgatott lett, hogy zenekarával együtt kicsit felturbózták a hangszerelést, amit egyszerűen imádok! A „Sway” (Dean Martin) Michael feldolgozásában az egyik legnagyobb slágere volt, most pedig közösen egy „fűszeres” új változatot alkottunk. Pontosan ez volt az, amit megálmodtam: latin hangulat egy csipetnyi brazil funkkal fűszerezve” – mesélte Derulo.

„Amikor meghallgattam Jason demóját, alig vártam, hogy én is hozzáadhassam a stílusomat. Annak a gyökerei, amilyen zenét csinálok és szeretek – mint pl. a Great American Songbook – tökéletesen passzolnak Jason zenei világához. A régi idők hangzása a modern poppal keverve garantálja a fantasztikus végeredményt. Remélem a közönség is annyira fogja szeretni a dalt, mint mi” – tette hozzá Bublé.

Hallgassátok meg!

Forrás: Magneoton Music Group


Hangolódj rá! További friss híreket talál a 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ezt én választottam: Révész Sándor emlékirata a zenéről, a rock and rollról és az életről

„Ezt én választottam” Révész Sándor zenész, a Piramis együttes legendás énekesének önéletrajza....

Dua Lipa – Illusion

2024. május 3-án már teljes egészében hallhatjuk a popcsillag Dua Lipa várva...

Kállay Saunders feat. Ashref – Breathing

Nemzetközi major lemezkiadó, a Warner Music Group nyerte meg Kállay Saunderst, az...

Kenya Grace – Only In My Mind

Kenya Grace neve már mindenkinek „ismerős” – a viral listák újdonsült hercegnője...