hétfő , 22 április 2024
Kezdőlap Könnyű Waterslides – Tiësto, Rudimental & Absolutely
Könnyű

Waterslides – Tiësto, Rudimental & Absolutely

35
waterslides tiesto zene

Tiësto óriási lendülettel kezdi 2024-et, a hónapban már a második kollabbal forrósítja fel a táncparketteket.

Tiësto 2024-ben eddig levegőt se vett, a DJ legenda ezúttal a brit Rudimental kollektívával, valamint a feltörekvő, londoni énekes-dalszerzővel, Abby-Lynn Keennel, azaz Absolutely-val dolgozott együtt, melynek gyümölcse a „Waterslides” című dal.

Tiësto az elektronikus zenei szcéna vezéralakja, eddigi páratlan karrierje során minden jelentős nemzetközi dance fesztiválon megfordult már, miközben több mint 36 millió albumot adott el, hat Billboard „Hot 100” slágert ért el és több mint 11 milliárd streamet gyűjtött össze világszerte. Nevéhez olyan gigahitek fűződnek, mint a „The Business” (egymilliárd feletti Spotify stream), a „Don’t Be Shy feat Karol G” (közel 650 millió Spotify stream) vagy a „10:35 feat. Tate McRae” (450 millió Spotify stream), melyek mind helyet kaptak legutóbbi nagylemezén, a ‘Drive’-on.

Az elmúlt évtized egyik legsikeresebb brit formációja, a Rudimental is magasra tette a lécet: 5 milliárd összstream, 4 album, világkörüli turnék, platinaminősített kislemezek és díjak tömkelege. A tizennégy éve alakult banda nemrég visszatért drum’n’bass gyökereihez, megragadva azt az eredeti energiát, ami a rivaldafénybe emelte. A tagok legutóbbi nagy dobása az Ella Hendersonnal közös Gangsta’s Paradise átdolgozás, az „Alibi”.

A Grammy-díjas, holland DJ-producer mindig nyitott az új és különböző zenei stílusok felfedezésére, ezért is nevezhetjük őt a ’crossover nagymesterének’. Tiësto év eleji fellépéseit drum & bass számokkal zárta, amit a közönség egyszerűen imádott. Innen jött az ötlet, hogy a műfaj világhírű képviselőjét, a Rudimentalt kérje fel vadonatúj trackjében, amit Absolutely jellegzetes alien-pop hangzásával spékeltek meg.

Hallgassátok meg a „Waterslides”-ot!

Forrás: Magneoton Music Group


Hangolódj rá! További friss híreket talál a 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ezt én választottam: Révész Sándor emlékirata a zenéről, a rock and rollról és az életről

„Ezt én választottam” Révész Sándor zenész, a Piramis együttes legendás énekesének önéletrajza....

Dua Lipa – Illusion

2024. május 3-án már teljes egészében hallhatjuk a popcsillag Dua Lipa várva...

Kállay Saunders feat. Ashref – Breathing

Nemzetközi major lemezkiadó, a Warner Music Group nyerte meg Kállay Saunderst, az...

Kenya Grace – Only In My Mind

Kenya Grace neve már mindenkinek „ismerős” – a viral listák újdonsült hercegnője...