szombat , 13 július 2024
Kezdőlap Könnyű Waterslides – Tiësto, Rudimental & Absolutely
Könnyű

Waterslides – Tiësto, Rudimental & Absolutely

91
waterslides tiesto zene

Tiësto óriási lendülettel kezdi 2024-et, a hónapban már a második kollabbal forrósítja fel a táncparketteket.

Tiësto 2024-ben eddig levegőt se vett, a DJ legenda ezúttal a brit Rudimental kollektívával, valamint a feltörekvő, londoni énekes-dalszerzővel, Abby-Lynn Keennel, azaz Absolutely-val dolgozott együtt, melynek gyümölcse a „Waterslides” című dal.

Tiësto az elektronikus zenei szcéna vezéralakja, eddigi páratlan karrierje során minden jelentős nemzetközi dance fesztiválon megfordult már, miközben több mint 36 millió albumot adott el, hat Billboard „Hot 100” slágert ért el és több mint 11 milliárd streamet gyűjtött össze világszerte. Nevéhez olyan gigahitek fűződnek, mint a „The Business” (egymilliárd feletti Spotify stream), a „Don’t Be Shy feat Karol G” (közel 650 millió Spotify stream) vagy a „10:35 feat. Tate McRae” (450 millió Spotify stream), melyek mind helyet kaptak legutóbbi nagylemezén, a ‘Drive’-on.

Az elmúlt évtized egyik legsikeresebb brit formációja, a Rudimental is magasra tette a lécet: 5 milliárd összstream, 4 album, világkörüli turnék, platinaminősített kislemezek és díjak tömkelege. A tizennégy éve alakult banda nemrég visszatért drum’n’bass gyökereihez, megragadva azt az eredeti energiát, ami a rivaldafénybe emelte. A tagok legutóbbi nagy dobása az Ella Hendersonnal közös Gangsta’s Paradise átdolgozás, az „Alibi”.

A Grammy-díjas, holland DJ-producer mindig nyitott az új és különböző zenei stílusok felfedezésére, ezért is nevezhetjük őt a ’crossover nagymesterének’. Tiësto év eleji fellépéseit drum & bass számokkal zárta, amit a közönség egyszerűen imádott. Innen jött az ötlet, hogy a műfaj világhírű képviselőjét, a Rudimentalt kérje fel vadonatúj trackjében, amit Absolutely jellegzetes alien-pop hangzásával spékeltek meg.

Hallgassátok meg a „Waterslides”-ot!

Forrás: Magneoton Music Group


Hangolódj rá! További friss híreket talál a 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A bennem lévő nő: Britney Spears végre elmeséli a saját történetét

Britney Spears, a popzene ikonikus alakja, A bennem lévő nő című önéletrajzban...

Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig: Kemény valóság és hip-hop legenda

Ice-T neve sokak számára ismerősen cseng. A legendás rapper, színész és író...

Korda György – Az ország énekese: Egy legenda története

Korda György kétségtelenül Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb énekese. Pályafutása több mint...

A Ghost koncertfilmje, a Rite Here Rite Now júniusban a mozikban!

Június két napján érkezik a Pannónia Entertainment soron következő koncertes filmeseménye, amely...