vasárnap , 28 április 2024
Kezdőlap Könnyű Alec Benjamin – I Sent My Therapist To Therapy
Könnyű

Alec Benjamin – I Sent My Therapist To Therapy

44
alec benjamin therapist

Megérkezett Alec Benjamin fülbemászó új dala, az „I Sent My Therapist To Therapy”, amely készülő albumának második előfutára a nagysikerű „Different Kind Of Beautiful” (7 millió globális stream) után.

2018-as debütálása óta Benjamin kivételes szerzeményeit mind a rajongók, mind pedig a kritikusok pozitív elismeréssel fogadják. Ennek ellenére a 2022-es, önéletrajzi ihletésű stúdióalbuma, az ‘(Un)Commentary’ kiadásával nyerte meg igazán a közönséget világszerte. Jelenleg hihetetlen számokkal büszkélkedhet: több mint 8 milliárd globális stream, platformjain 12,5 millió feletti követő, valamint 1,6 milliárd YouTube-megtekintés.

A többszörös platinalemezes énekes-dalszerző slágergyanús újdonságával folytatja eddigi kiemelkedő karrierjét. Az „I Sent My Therapist To Therapy” okos szójáték mesteri keveréke, amelyben az előadó jellegzetes történetmesélése lenyűgöző énekhangjával és élénk hangszereléssel párosul.

„Ennek a dalnak a kiadása életem két ’legterápiásabb’ dolgát egyesíti: a zenét és magát a terápiát. Remélem, a felvétel hallgatása – csak úgy, mint nekem a megírása – katarzist biztosít majd azok számára, akik mentális betegséggel küszködnek” – mondta el a számról Alec.

A dalhoz készített videóklip tökéletesen rezonál az énekes szeszélyes szövegével. A végeredmény pedig egy különleges képi világú, drámai kisfilm Benjamin főszereplésével.

Nézzétek meg!

Forrás: Magneoton Music Group


Hangolódj rá! További friss híreket talál a 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ezt én választottam: Révész Sándor emlékirata a zenéről, a rock and rollról és az életről

„Ezt én választottam” Révész Sándor zenész, a Piramis együttes legendás énekesének önéletrajza....

Dua Lipa – Illusion

2024. május 3-án már teljes egészében hallhatjuk a popcsillag Dua Lipa várva...

Kállay Saunders feat. Ashref – Breathing

Nemzetközi major lemezkiadó, a Warner Music Group nyerte meg Kállay Saunderst, az...

Kenya Grace – Only In My Mind

Kenya Grace neve már mindenkinek „ismerős” – a viral listák újdonsült hercegnője...