szombat , 27 április 2024
Kezdőlap Könnyű Kállay Saunders – BRONX
Könnyű

Kállay Saunders – BRONX

34
Kállay Saunders bronx

Kállay Saunders saját Amerikáját jeleníti meg erőteljes új dalában

Alig egy hónappal Kállay Saunders legújabb felvétele után máris itt a következő bomba. A „BRONX” – amely a Sztárbox című műsorban debütált az előadó bevonuló zenéjeként – András Amerikában töltött éveit idézi.

A nemzetközileg is sokat streamelt énekes-dalszerző sokszor merít saját élményeiből. A most érkezett „BRONX” egy erőt sugárzó, lendületes felvétel, melyben András New York-i életére tekint vissza, és a tőle megszokott, érzelmesebb oldalát félretéve megmutatja keményebb, harcos énjét is.

Szüksége is van rá, hiszen zenei karrierje mellett felkérést kapott a Sztárboxba, melynek annyira megörült, hogy azonnal fejest ugrott a felkészülésbe, ami egy komoly vállsérüléshez vezetett. Azóta felváltva járt fizioterápiára és bokszedzésekre, de megtanulta kezelni a fájdalmat és inkább az erősségeire koncentráltak edzőjével, Barta Zsolttal.

Andrástól nem áll távol az ökölvívás, melyről így mesélt: „Gyerekként Amerikában, Bronxban csináltunk ’fight clubokat’. Úgy kell elképzelni, hogy kerületenként kiválogatták a legjobb ötöt és vasárnaponként a játszótéren megküzdöttünk egymással.”

A szöveget ezúttal is maga Kállay Saunders írta, a zenét pedig ismételten az ír producer-dalszerző, anatuval közösen készítették.

„A dal felidézi az első 24 évem élményeit. Bronx volt az otthonom, az ott ért impulzusok, történések formáltak mind emberileg, mind zeneileg. Ott kezdtem el sportolni, lettem nyitott a világra, és alakult ki bennem az a harcos, aki soha nem adja fel. Sok mindent megtapasztaltam, volt köztük sajnos kevésbé pozitív is, de ezek tettek azzá, aki ma vagyok” – mesélte András a felvétel hátteréről.

A dalhoz egy hangulatában és stílusában illő videóklip forgott, amelyben Budapest és Bronx utcái is feltűnnek. Itthon az előadó szereplésével készültek jelenetek, míg a kinti felvételeket Kállay barátai rögzítették, hogy autentikusabbá váljon a végeredmény.

Forrás: Magneoton Music Group


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ezt én választottam: Révész Sándor emlékirata a zenéről, a rock and rollról és az életről

„Ezt én választottam” Révész Sándor zenész, a Piramis együttes legendás énekesének önéletrajza....

Dua Lipa – Illusion

2024. május 3-án már teljes egészében hallhatjuk a popcsillag Dua Lipa várva...

Kállay Saunders feat. Ashref – Breathing

Nemzetközi major lemezkiadó, a Warner Music Group nyerte meg Kállay Saunderst, az...

Kenya Grace – Only In My Mind

Kenya Grace neve már mindenkinek „ismerős” – a viral listák újdonsült hercegnője...