csütörtök , 19 szeptember 2024
Kezdőlap Tech Tökéletes vetítés bárhol könnyedén
Tech

Tökéletes vetítés bárhol könnyedén

13
ViewSonic M1X M1S projektorok

A ViewSonic Corp., a vizuális megoldások egyik globálisan vezető vállalata bejelentette a legújabb M1X és M1S hordozható projektorok megjelenését. A ViewSonic M1 sorozat jellegzetes dizájnjára építve az új M1X és M1S projektorok szabadalmaztatott 3 az 1-ben intelligens állvánnyal érkeznek, 360 fokos függőleges vetítést megvalósítva. Ezek a projektorok átfogó vízszintes és függőleges trapézkorrekcióval is rendelkeznek, ami lehetővé teszi az oldalas kivetítést és a nagyobb beállítási rugalmasságot. A Harman Kardon hangszórókkal és a beépített akkumulátorral ezek a modellek folyamatos szórakozási élményt biztosítanak beltéri és kültéri környezetben egyaránt.

„Megfigyeltük a fogyasztók változó életmódját, ahol egyre nagyobb igény mutatkozik a dinamikus vizuális élmények és az útközbeni kényelem iránt” – mondta Dean Tsai, a ViewSonic projektor és LED-kijelző üzletágának ügyvezető igazgatója. „Amikor 2019-ben bemutattuk az első generációs M1-et, folyamatosan pozitív visszajelzéseket kaptunk a piactól. Most, az innováció és a felhasználóközpontúság iránti elkötelezettségünk részeként, izgatottan jelentjük be az új M1X és M1S projektorokat. A felhasználó kényelmének szem előtt tartásával tervezett új modellek továbbfejlesztett funkciókkal bővítik a beállítási lehetőségeket, sokoldalúbb audiovizuális élményt nyújtva szórakoztatáshoz helyszíntől függetlenül.”

Tökéletes és könnyed kivetítés bármilyen környezetben

Az M1X és M1S hordozható projektorok szabadalmaztatott 3 az 1-ben intelligens állvánnyal, valamint automatikus függőleges trapézkorrekcióval rendelkeznek, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy könnyedén kivetítsék a tartalmat a mennyezetre, falra vagy bármilyen más felületre, 360 fokos kivetítési lehetőséget biztosítva. Az újonnan hozzáadott vízszintes trapéztorzítás-korrekcióval és 4 sarkos beállítással a felhasználók tökéletes alakú képet vetíthetnek ki még akkor is, ha a projektor oldalsó szögben van elhelyezve. Akár az ágy melletti éjjeliszekrényre, akár a kertben a terasz közelébe helyezed el a projektort, az M1X és M1S bárhol képes könnyedén moziszerű élményt nyújtani.

Útközbeni szórakozás megbízható audiovizuális teljesítménnyel 

A beépített Harman Kardon hangszórókkal a felhasználóknak kiváló minőségű, szobát betöltő hangzásban lehet részük a tenyérméretű projektorral egy magával ragadó élményért. A projektorok Cinema SuperColor+ technológiával is rendelkeznek, 125%-os Rec.709 színskálát biztosítva az élénk és élethű látványért. Az 1 kg-nál is kisebb tömeggel megtervezett projektorok beépített akkumulátorral és tápegységgel érkeznek. Ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bárhová magukkal vigyék őket, és bármilyen beltéri vagy kültéri teret könnyedén átalakítsanak egy nagyképernyős szórakozóközponttá.

Zökkenőmentes kapcsolat kedvenc streaming-eszközeiddel  

Akár egy Nintendo Switchen játszol, akár FaceTime-hívásokat folytatsz a legújabb iPhone-on, az M1X és M1S projektorok zökkenőmentes csatlakozást biztosítanak az eszközök széles skálájával USB-C-n keresztül. Kompatibilisek olyan népszerű streaming-eszközökkel is, mint a Google Chromecast, az Apple TV, az Amazon Fire TV és a Roku lejátszók, további kényelmet biztosítva. Az USB-A port lehetővé teszi a streaming stickek áramellátását, így azokhoz nincs szükség külön hálózati adapterekre.

Az M1X még ennél is továbbmegy az olyan intelligens funkciókkal, mint a WiFi-s képernyőtükrözés és a Bluetooth-kompatibilis audióbeállítások, amelyek maximális rugalmasságot és kényelmet biztosítanak minden vetítési igényhez.

Ha szeretnél többet megtudni a ViewSonic legújabb M1X és M1S hordozható projektorairól, kérjük, látogass el a következő oldalakra:


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A Sony 1000X széria már elérhető füstös rózsaszín színben is

A Sony bejelentette a díjnyertes 1000X zajszűrős fej- és fülhallgató termékcsalád legújabb...

3 hónap ingyenes Apple Music az LG Streaming heteken

10 éves az LG webOS okostévé-rendszere, ingyen vagy kedvezményesen használhatunk számos népszerű...

A Sony bemutatja a WF-C510 valódi vezeték nélküli fülhallgatót

A Sony bejelentette, hogy megjelenik a WF-C510 valódi vezeték nélküli fülhallgató, amely...

Tökéletes megoldások otthoni zenehallgatáshoz? Léteznek!

A minőségi zenehallgatás élménye számos tényezőtől függ, beleértve a hangrendszer minőségét, az...