csütörtök , 17 október 2024
Kezdőlap Tippek Milyen színű legyen a fal a hálószobádban? Válassz a csillagjegyed alapján!
Tippek

Milyen színű legyen a fal a hálószobádban? Válassz a csillagjegyed alapján!

70
horoszkóp bien

A nyár nemcsak a nyaralásról szól, sokan töltik a szabadságukat otthonuk felújításával, és festik ki például a falakat valamilyen új színnel. Ha neked is hasonló terveid vannak, de még nem találtad meg az ideális árnyalatot a hálószobádba, akkor tarts velünk!

Cikkünkben eláruljuk, hogy milyen árnyalat passzol hozzád a csillagjegyed alapján, ha pedig szeretnél mélyebben elmerülni az ezotéria világában, akkor kattints a Bien.hu horoszkóp rovatára!

Kos, Bika, Ikrek, Rák

Egy tüzes Koshoz mégis mi más illene jobban, mint a pipacspiros? Ez a vibráló, élénk szín remekül kifejezi a tűzrőlpattant egyéniségüket.

Ezzel szemben a Bikák nem szeretik az ilyen harsány árnyalatokat, viszont egy szolid, alabástrom színű hálószobában remekül érzik magukat.

Az Ikrek viszont az elegáns pezsgőarany falszínre szavaz, ami előtt jól mutatnak az élénkebb színű bútorok, és optikailag tágasabbá teszi a helyiséget.

A Rák jegyűek számára a legjobb választás a viharos kék. A nevével ellentétben ez a sötétebb szürkéskék árnyalat nem felkorbácsolja az idegeket, hanem sokkal inkább megnyugtatja.

Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió

Egy Oroszlán otthona minden, csak nem átlagos, imádja a luxust sugárzó színeket holmikat. Épp ezért egy dögös burgundivörös falfestékkel biztosan nem lő mellé, és ha okosan válogatja össze a bútorokat, akkor a hálószobája úgy fest majd, mint egy királyi lakosztály.

A Szűz jegyűek viszont földjegyként sokkal jobban vonzódnak a természet színeihez, közülük is a csokoládébarna a legjobb választás számukra. Ez az árnyalat otthonos, kellemes hangulatot teremt, és természetközelibbé varázsolja a helyiséget.

A Mérlegek kedvelik az egyszerűen szép dolgokat, így a pasztell árnyalatokat is. Egy visszafogott, de mégis gyönyörű púderrózsaszín megteremti azt a békés, harmonikus közeget, ahol szívesen hajtja álomra a fejét esténként.

A Skorpiók ezzel szemben rajonganak a sötét, érzéki színekért, a bíbor- vagy padlizsánlila tökéletes választás számukra, mert bár szolidabbak, mint a bordó, ugyanakkor mély, gazdag színezetet adnak a falaknak.

Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak

A Nyilasok szeretik a nem hétköznapi színeket, melyeket előszeretettel kombinálnak különféle mintákkal is. Élénk narancssárga alapon fekete csíkok? Naná, hogy jöhet! A fő az egyediség, és a vidám, hangulatos légkör megteremtése.

A minimalista beállítottságú Bakok kerülnek mindenfajta feltűnést, így otthonukban sem szeretik a “csiricsáré” dolgokat. Egy szolid ón színűre festett fal viszont remek választás, amit természetesen semleges színű bútorokkal kombinálnak.

A Vízöntők kedvelik a modern trendeket, és mivel jelenleg az antracit szürke nagyon népszerű, így természetes, hogy szeretnék viszontlátni ezt a színt az otthonukban is – például a hálószoba falán.

A Halak, mivel vízjegy, ezért a kékes, tengert idéző árnyalatok közt érzi magát a legjobban. A lágy türkiz kellően világos, ugyanakkor mégis benne van a víz végtelen kéksége.


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Slágerekre mutatja meg az újraélesztés helyes módját Hide the Pain Harold

Nemes cél érdekében állt össze a Mentőalapítvánnyal a magyar mémlegenda Közös edukációs...

Nem az Airbnb-k jelentik a komoly problémát a belső kerületek lakóinak

Medián-kutatás: a lakosság többsége szigorúbb feltételekkel, de engedné az Airbnb-k működését Először...

Hogyan lehetek rendezvényszervező?

Sok fiatalt vonz a rendezvényszervező szakma, de nem tudják, milyen úton kell...

Hagyomány és minőség egy eszközben

Olykor érdekes szálakat, eseményeket találunk, ha bepillantunk a nagy márkák múltjába. Amikor...