szombat , 28 szeptember 2024
Kezdőlap Koncert ByeAlex és a Slepp: SYMPHONIC – Egy felejthetetlen zenei élmény
Koncert

ByeAlex és a Slepp: SYMPHONIC – Egy felejthetetlen zenei élmény

6
ByeAlex és a Slepp: SYMPHONIC koncert 2024

A magyar könnyűzene egyik legkedveltebb zenekara, ByeAlex és a Slepp 2025. január 8-án és 9-én egy különleges, szimfonikus koncertet ad az Erkel Színházban. A SYMPHONIC címmel futó eseményen a népszerű zenekar legnagyobb slágerei új köntösben szólalnak meg, egy teljes szimfonikus zenekar kíséretében.

ByeAlex és a Slepp-ről:

ByeAlex és a Slepp 2011-ben alakult, és azóta a magyar könnyűzene egyik meghatározó zenekarává vált. Dallamos, könnyen megjegyezhető dalokkal és energiával teli előadásaikkal hamar a fiatalok kedvencei lettek. Lemezeikkel és koncertjeikkel számos díjat nyertek, és slágereik a rádiók és a zenei streaming szolgáltatók toplistáin is rendszeresen szerepelnek.

Kiknek ajánljuk a koncertet?

A SYMPHONIC koncert mindenki számára ajánlott, aki szereti ByeAlex és a Slepp zenéjét, a szimfonikus zenét, vagy egyszerűen csak egy felejthetetlen zenei élményre vágyik. Ha te is szereted a hazai könnyűzene legjobbjait, és kíváncsi vagy, hogyan szólalnak meg a jól ismert dalok egy teljesen új köntösben, akkor ne hagyd ki ezt az eseményt!

Miért érdemes elmenni a koncertre?

  • Egyedülálló hangzás: A szimfonikus zenekar kíséretében a dalok egy teljesen új dimenziót nyernek, és egy felejthetetlen zenei élményt nyújtanak.
  • Nosztalgia és újdonság: A koncerten felcsendülnek majd a zenekar legnagyobb slágerei, de olyan meglepetések is várhatók, amelyekkel a rajongók még nem találkozhattak.
  • Erkel Színház: Az Erkel Színház impozáns környezete és kiváló akusztikája tökéletes helyszín egy ilyen különleges eseményhez.
  • Két estén át: A nagy érdeklődésre való tekintettel a koncert két estén át lesz látható, így még több rajongónak lesz lehetősége részt venni.

További információk:

  • Dátum: 2025. január 8. és 9.
  • Helyszín: Erkel Színház, Budapest
  • Jegyek: A jegyek már kaphatók a Jegy.hu oldalon és más jegyirodákban.

Ne habozz, szerezd be a jegyed, és készülj egy felejthetetlen zenei élményre! ByeAlex és a Slepp SYMPHONIC koncertje egy olyan esemény, amelyen a popzene és a klasszikus zene találkozik.


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Fenyő Ünnep 2024: Fenyő Miklós az Erkelben

A magyar könnyűzene egyik meghatározó alakja, Fenyő Miklós 2024. december 26-án, karácsony...

IL VOLO: Az olasz pop-opera varázsa az MVM Dome-ban!

A világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO 2024. október 10-én egy...

Rúzsa Magdi visszatér a Papp László Sportarénába!

A magyar popzene egyik legnagyobb sztárja, Rúzsa Magdi 2025. február 22-én ismét...

Kispál és a Borz koncert az MVM Dome-ban!

A magyar alternatív zenei szcéna egyik legmeghatározóbb és legnagyobb hatású együttese, a...