szerda , 18 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Rendezze be éttermét, szállodáját bohém stílusban!
Tippek

Rendezze be éttermét, szállodáját bohém stílusban!

4
bohém stílus lakberendezés

Szeretné egyedi stílusban, kreatívan és színesen berendezni vendéglátóhelye tereit, a vendégek számára életteli és emlékezetes helyet teremteni? A bohém stílus Önnek való, tudjon meg róla többet!

A különböző terek berendezése az egyik legizgalmasabb feladat, mely a lakberendezők, belsőépítészek munkájának egyik legérdekesebb aspektusa. Amennyiben új étterme, kávézója vagy hotele kialakítása előtt áll, és nem rendelkezik konkrét elképzelésekkel, de fogékony a merész dolgok iránt, figyelmébe ajánljuk az 1990-es évek vége óta népszerű stílust.

Távol a komformizmustól

A trendek eleinte izgalmasak, de amikor már sokan követik, egysíkúvá, unalmassá válhat. Éppen ezért maradnak meg az újdonságokkal párhuzamosan a Dublino-nál a korábbi időszakok stílusai, és válogathatunk belőlük, ha az otthonok vagy más terek berendezésére kerül a sor. Talán Ön is ezt érzi napjaink modern, letisztult világával kapcsolatban. Ha valami másra vágyik, mélyedjen el a bohém stílus világában, és csempéssze vissza a színeket és az izgalmas formákat az életébe!

A bohém stílus egy komplex lakberendezési irányzat, amely szabadon, egyedileg és kreatívan, szabályok nélkül kombinálja a kultúrákat, stílusokat és textúrákat, aminek eredményeképp egy vibráló és színes világot teremt. A kontrasztok révén teremti meg a rá jellemző egyediséget.

Életteli és fantáziadús részletek

A boho chic-re jellemző jegyek minden területen megjelennek, a falakon, a bútorokon, a dekorációkban, a textileken, a világításban. A játékosság látványosan visszaköszön a székeken, asztalokon és valamennyi lakberendezési elemen, és nemcsak a színekben, hanem valamennyi részleten.

A Dublino kínálatában számos bohó lakberendezési elem megtalálható, izgalmas székek, asztalok, lámpák, tükrök és szőnyegek. Bár az alapokból, a letisztult és egyszerű elemekből építkezik, mégsem nevezhető unalmasnak, inkább rendkívül fantáziadús. Szívesen ötvözi a csíkosat a pöttyössel, a virágmintákat a geometrikus és etnikai vonalakkal, a kéket a zölddel, a narancssárgát a pirossal.

A kontrasztokra épül

Amennyiben a bohém stílus mellett dönt, a szembetűnő különbségekre figyeljen! Egyesek számára az így berendezett terek zsúfoltnak és rendezetlennek hatnak, mégis sokak által kedveltek.

Használja a színeket, minél színesebb, annál jobb! Válasszon merész tapétákat a falra, izgalmas mintás szőnyegeket a padlóra, játsszon a különböző színű és mintás textilekkel, és a bútorok terén se fogja vissza magát! Felejtse el az egységes ülő- és étkezőgarnitúrákat, törekedjen a sokszínűségre! A keményfa és fém bútorok jó alapot adnak. A dekorációk különleges helyet foglalnak el a bohó stílusban berendezett enteriőrökben, bátran halmozza a különböző elemeket. A különböző világítótestek, a sejtelmes megvilágítás melegséget áraszt, pihentető környezetet teremt.

Ha valami szokatlanra, figyelemfelkeltőre vágyik, válassza a bohém stílust a lakberendezésben, szabja az ízlésére, keverje akár már stílusokkal, alkosson teljesen egyedit!


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Növényi alapú táplálkozás és a krónikus betegségek

A főbb krónikus betegségek kockázatait számos tanulmány vizsgálta már, ahogy a növényi...

Fontos tudnivalók zsírleszívásra készülőknek!

Számos tévhit és elképzelés övezi a zsírleszívást, éppen ezért szeretnénk néhány információval...

A Facebook Konverziók API beállítása

A Facebook Konverziók API egy fontos eszköz, amivel a céged online marketingjét...

A smart napelemes rendszer nem csak álom

Egyre többet lehet hallani az okosotthonokról. Napelem, klíma, hőszivattyú, elektromos autó töltő,...