csütörtök , 19 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Kényelem és időmegtakarítás szempontjából válasszuk az épített zuhanykabinajtót!
Tippek

Kényelem és időmegtakarítás szempontjából válasszuk az épített zuhanykabinajtót!

37
épített zuhanykabin ajtó

A maximális kényelem és a takarításra fordított idő szempontjából nem mindegy, hogy milyen kialakítású zuhanyzót választunk. A megfelelő zuhanyajtó nagyon sok idegeskedéstől kímélhet meg bennünket.

Épített zuhanykabin esetében az ajtó válaszfalként és paravánként is szolgálhat, és segíti azt, hogy a vízelvezetés tökéletes legyen.

Milyen egy modern zuhanyajtó?

A hagyományos ajtók szerepe a vízzáró funkcióban teljesedik ki, de a mai fejlett technológiának köszönhetően már olyan tulajdonságokkal is felvértezik, amelyek segítségével a magas szintű elvárásoknak is tökéletesen megfelelnek.

Első és legfontosabb tulajdonsága tehát az, hogy tökéletesen vezesse el a vizet, így a padlóról biztosan nem kell majd feltakarítanunk. Az épített ajtókat ma már úgy tervezik, hogy ergonómiai szempontoknak is megfeleljenek, így a kényelmi funkciókat is könnyedén betöltsék. Éppen ezért nagyon könnyen nyithatók és zárhatók, és a nyílásuk is sokkal szélesebb, mint hagyományos társaiké.

Az ajtók felülete sem hagyományos, hiszen ahogy azt a Zuhanykabin.hu oldalán is látható termékkínálat tükrözi, a legtöbb ajtót ma már Easy Clean bevonattal látják el. A speciális bevonatnak köszönhetően a vízkő és egyéb szennyeződések sokkal könnyebben eltávolíthatók.

A kivitelezésre is sokkal nagyobb hangsúlyt fordítanak, hiszen az anyaguk jól ellenáll a víznek, és hosszabb élettartammal is rendelkezik. A korrodálódás vagy sérülés sokkal kisebb mértékben fordulhat elő, mint hagyományos társainál.

Hogyan válasszuk ki az épített zuhanykabin ajtaját?

Vegyük figyelembe a fürdőszoba adottságait és stílusát. Csak akkora zuhanyról álmodozzunk, ami tényleg be is fér, és emellett még egyéb más bútor számára is marad elegendő hely. Csak a kabinhoz jól illeszkedő ajtót válasszunk, ami lehet egyszárnyú, harmonika kivitelű vagy kétszárnyú is.

Milyen lépéseket kövessünk, amikor a zuhanykabin ajtó kiválasztására kerül sor?

  1. A rendelkezésre álló helyet centiméterre pontosan mérjük fel. Szélesség, magasság és mélység is kerüljön rögzítésre, hiszen csak ezeknek a méreteknek az ismeretében lehet a megfelelő ajtót is kiválasztani.
  2. Vegyük figyelembe a fürdőszobánk stílusát, és olyan ajtót válasszunk, ami harmonizál vele. Amennyiben a teljes fürdőszoba felújítása zajlik, akkor kicsit könnyebb a helyzetünk, hiszen így a stílust is kedvünkre variálhatjuk.
  3. A nyitási mechanizmust alaposan fontoljuk meg. A kisebb helyiségekben jó szolgálatot tehet egy harmonikaajtó, míg a nagyobb helyiségekbe bátran választhatunk kétajtós megoldást is.
  4. Műanyag-, fém- és üvegajtók is rendelkezésünkre állnak a széles termékkínálatban, így a számunkra megfelelőt tudjuk kiválasztani. A lényeg, hogy az anyaga tartós legyen, és jól ellenálljon a párás környezetnek.
  5. Könnyen tisztítható felületek, vízhatlan tömítések és profi záródási mechanizmusok segíthetnek abban, hogy tényleg ne okozzon a későbbiekben sok gondot az ajtó.

Amint látható, kis odafigyeléssel ideális darabot lehet választani!


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Növényi alapú táplálkozás és a krónikus betegségek

A főbb krónikus betegségek kockázatait számos tanulmány vizsgálta már, ahogy a növényi...

Fontos tudnivalók zsírleszívásra készülőknek!

Számos tévhit és elképzelés övezi a zsírleszívást, éppen ezért szeretnénk néhány információval...

Rendezze be éttermét, szállodáját bohém stílusban!

Szeretné egyedi stílusban, kreatívan és színesen berendezni vendéglátóhelye tereit, a vendégek számára...

A Facebook Konverziók API beállítása

A Facebook Konverziók API egy fontos eszköz, amivel a céged online marketingjét...