csütörtök , 4 július 2024
Kezdőlap Koncert Nick Cave & The Bad Seeds koncert Budapesten
Koncert

Nick Cave & The Bad Seeds koncert Budapesten

3
Nick_Cave_koncert-2024-budapest

Az ausztrál rockzene legendás alakja, Nick Cave és zenekara, a The Bad Seeds 2024. október 13-án a budapesti Papp László Arénában koncertezik. A turnéjuk során a legnagyobb fesztiválokon is fellépnek, és a budapesti koncert is garantáltan felejthetetlen élményt nyújt a rajongóknak.

A Nick Cave & the Bad Seeds a covid alatt elmaradt turnéja után most ismét visszatér Budapestre, ezúttal legújabb, Wild God c. lemezükkel.

Nick Cave & The Bad Seeds-ről:

Nick Cave & The Bad Seeds 1983-ban alakult Melbourne-ben, Ausztráliában. Az együttes sötét, atmoszférikus rockzenét játszik, amelyet Cave mélyen átérzett dalszövegei és karizmatikus színpadi előadása jellemez. A zenekar eddig 17 stúdióalbumot adott ki, amelyek mindegyike kritikai és kereskedelmi sikert aratott. Legismertebb dalaik közé tartozik a „The Boatman’s Call”, a „Red Right Hand”, a „Murder Ballads” és a „Higgs Boson Blues”.

Kiknek ajánljuk a koncertet?

A Nick Cave & The Bad Seeds koncert azoknak ajánlott, akik szeretik a sötét, atmoszférikus rockzenét, a mélyen átérzett dalszövegeket és a magával ragadó színpadi előadásokat. Cave & The Bad Seeds koncertjei nem mindennapi zenei élményeket nyújtanak, amelyek garantáltan hatással lesznek a közönségre. Ha egy felejthetetlen koncertre vágysz, akkor ne hagyd ki Nick Cave & The Bad Seedst a budapesti Papp László Arénában október 13-án!

További információk:

Ne maradj le róla! Gyere el és éld át Nick Cave & The Bad Seeds sötét romantikáját a budapesti Papp László Arénában október 13-án!


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

ARÉNA RETRO PARTY#5: a 80-as évek legnagyobb slágereivel

Időutazásra hívjuk a 80-as évek rajongóit! A legendás ARÉNA RETRO PARTY visszatér...

Omara Portuondo búcsúkoncert 2024. október 6-án

A kubai zene legendás énekesnője, Omara Portuondo 2024. október 6-án a budapesti...

Five Finger Death Punch koncert július 9-én Budapesten

A többszörös platinalemezes hard rock zenekar, a Five Finger Death Punch (5FDP)...

Rod Stewart: A legendás énekes visszatér Budapestre!

A rock- és blueszene ikonikus alakja, Sir Rod Stewart 2024. június 22-én...