szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Könnyű Korda György – Az ország énekese: Egy legenda története
Könnyű

Korda György – Az ország énekese: Egy legenda története

60
korda könyv
Korda György kétségtelenül Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb énekese. Pályafutása több mint hat évtizedet ölel fel, és tele van sikerekkel, elismerésekkel és ikonikus dalokkal. A Free Spirit Könyvkiadó gondozásában megjelent A Korda – Az ország énekese című könyv betekintést enged Korda György magánéletébe, pályafutásának kulisszatitkaiba, és feltárja azokat a titkokat, amelyek a sikeréhez hozzájárultak.

A könyv szerzői, Korda György és L. Dézsi Zoltán újságíró, mélyrehatóan feltárják az énekes életének minden aspektusát. A gyerekkortól a zenei karrier kezdetein át egészen a napjainkig követik nyomon Korda György útját, bemutatva a sikereket, a kudarcokat, a szerelmeket, a családot és a barátságokat. A könyv tele van izgalmas történetekkel, anekdotákkal és interjúkkal, amelyekből megismerhetjük Korda Györgyöt emberként és művészként egyaránt.

A Korda – Az ország énekese nem csupán egy életrajz, hanem egy lenyűgöző portréja egy korszaknak is. A könyv betekintést enged a magyar zeneipar elmúlt évtizedeinek változásaiba, és bemutatja azokat a társadalmi és kulturális hatásokat, amelyek Korda György pályafutását is befolyásolták.

Kiknek ajánlott a könyv?

  • Korda György rajongóinak: A könyv kötelező olvasmány mindazoknak, akik szeretik Korda György zenéjét, és szeretnének többet megtudni az énekesről.
  • A magyar zene iránt érdeklődőknek: A könyv betekintést enged a magyar zeneipar elmúlt évtizedeinek változásaiba, és bemutatja azokat a társadalmi és kulturális hatásokat, amelyek a magyar zenét is befolyásolták.
  • Mindenkinek, aki szereti a jó életrajzokat: A Korda – Az ország énekese egy izgalmas és magával ragadó életrajz, amely tele van emberi történetekkel és tanulságokkal.

Korda György:

Korda György 1937-ben született Budapesten. Zenei pályafutása a 60-as évek elején indult, és azóta is töretlenül népszerű. Korda György számos slágert jegyez, köztük a „Zsöpi”, a „Szánom, szánom”, a „Lady of My Life” és a „Melletted állok”. Az énekes több díjat is nyert, többek között a Kossuth-díjat és a Prima Primissima díjat. Korda György ma is aktívan koncertezik, és a magyar zenei élet egyik ikonikus alakja.

Ne feledd! A Korda – Az ország énekese tökéletes ajándék minden Korda György rajongónak, a magyar zene iránt érdeklődőknek, és mindazoknak, akik szeretik a jó életrajzokat!


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A bennem lévő nő: Britney Spears végre elmeséli a saját történetét

Britney Spears, a popzene ikonikus alakja, A bennem lévő nő című önéletrajzban...

Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig: Kemény valóság és hip-hop legenda

Ice-T neve sokak számára ismerősen cseng. A legendás rapper, színész és író...

A Ghost koncertfilmje, a Rite Here Rite Now júniusban a mozikban!

Június két napján érkezik a Pannónia Entertainment soron következő koncertes filmeseménye, amely...

Geezer Butler: Into the Void – Utazás a Heavy Metal Mélyére

Geezer Butler, a legendás Black Sabbath basszusgitárosa önéletrajzi könyvében, az Into the...