vasárnap , 30 június 2024
Kezdőlap Tech Középkategóriás telefont keresel? Mutatunk egy újdonságot!
Tech

Középkategóriás telefont keresel? Mutatunk egy újdonságot!

24
Honor 90 Smart mobil

Lehet, hogy te is épp most állsz telefonvásárlás előtt. Bizonyára egy ideje nézed is már a boltok kínálatait. Ám ha még nem döntöttél, melyik modellt válaszd, akkor mindenképp olvasd el a cikkünket, amelyben egy nemrégiben megjelent készüléket mutatunk be részletesebben.

Ez pedig nem más, mint a CoolMobile.hu kínálatában is kapható Honor 90 Smart termék, amely 2024 áprilisában debütált. Ismerd meg a főbb jellemzőit, és nézd meg, hogy kiknek ajánljuk elsősorban!

A telefon külső megjelenése

Talán nem ez a legfontosabb kitétel a döntés során, de azért érdemes tudni, hogy a Honor 90 Smart egy könnyű telefon, 199 grammot nyom. Mérete: 166,7 x 76,5 x 8,2 mm. Fekete és zöld színben is megjelent, igazán dizájnos külsőt kapott.

Az IPS LCD technológiájú kijelző átmérője 6,8 hüvelyk, a képfelbontása 1080 x 2412 pixel, a képfrissítése 90 Hz, a maximum fényereje pedig 850 nit. Mindez azt jelenti, hogy kint, a napsütésben is olvasható lesz rajta a megjelenő információ, de otthonunkban lesz igazán tökéletes.

A belső jellemzők

Fontosabbak lehetnek a belső tulajdonságok: a chip és a GPU, netán a tárhely. A Honor 90 Smart Mediatek Dimensity 6020 lapkakészletet kapott, a grafikus megjelenítő egy Mali-G57 MC2: mindkettő megfelel a kategória kívánalmainak.

A tárhely sajnos nem bővíthető: 4/128 GB-os verzióban kapható csak a telefon, de mindez elegendő az átlagos felhasználóknak a fotók és dokumentumok tárolására, és a fontosabb alkalmazások letöltésére.

Az extrákat is nézzük meg!

Talán a legfontosabbak az extrák! Mit várhatunk a Honor 90 Smart esetében? Nos, van benne többfajta GPS támogatás, gyorsulásmérő és iránytű, valamint ujjlenyomat-olvasó is. Ami különleges: a készülék rendelkezik jack csatlakozóval is, így máris sokak figyelmét felkeltheti!

Persze használhatjuk az eszközt Bluetooth-on társított fülhallgatókkal is, sőt! Akár vezeték nélküli headsetet, akár hangszórót keresnénk, a CoolMobile.hu kínálatában meg fogjuk találni ezeket a termékeket is.

A kamerarendszer milyen?

És végül essen szó a kamerákról! A hátoldalon egy 108 MP-es, széles látószögű főkamerát, egy 2 MP-es mélységérzékelőt és egy 2 MP-es makrókamerát találunk, természetesen LED vakuval. Az előlapi egység 8 MP-es, ami szintén nem rossz!

Kiknek ajánljuk elsősorban a Honor 90 Smart telefont?

A Honor 90 Smart egy teljesen átlagos, korunk igényeinek megfelelő, dizájnos okoseszköz. Megvan benne minden, amire szükségünk lehet a napi ügyek intézéséhez, a szórakozáshoz.

Mivel Dual SIM-es, bátran javasoljuk munkahelyi telefonként is a használatát. Nem fog cserben hagyni minket akkor sem, ha sokáig dolgozunk, hiszen igen nagy, 5330 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Ezt hamar fel is tölthetjük a 35 wattos vezetékes töltővel. Ha azonban biztosra akarunk menni, rendeljünk powerbanket is a fent említett webáruházban.

Mivel a Honor 90 Smart újdonságnak számít a piacon, jó választás lehet, ha épp telefoncsere előtt állsz. Kedvező ára miatt is érdemes vetni rá egy pillantást a CoolMobile.hu oldalán!


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Így védhetjük ki a személyre szabott átveréseket

Mintha ránk öntötték volna Egy csak nekünk összeállított edzésterv, egy tökéletesen illeszkedő...

Sosem volt még ennyire biztonságos a Toyota Yaris

A Toyota Yaris új generációja még magasabbra tette a biztonság és könnyű...

iRobot Roomba Combo J9+ teszt: tökéletes robotporszívó minden helyzetre

Az iRobot Roomba Combo J9+ a legújabb prémium minőségű robotporszívó, mely a...

Az állkapocs mozgását és a környezeti zajszintet is elemzi az LG új, grafénnel készült TONE Free fülhallgatója

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb TONE Free fülhallgatóját, amelyet a lenyűgöző...