csütörtök , 4 július 2024
Kezdőlap Tippek Amikor a vágyak teljesülnek…
Tippek

Amikor a vágyak teljesülnek…

21
vágyaim

Számtalan cikk foglalkozik azzal, hogy hogyan juthatnak el a hölgyek a gyönyör kapujába, ám míg mindenki az oda vezető utat taglalja, arról már jóval kevesebb szó esik, hogy akkor és ott mi történik, amikor eljutnak a nők a csúcsra.

Pedig fontos erről is beszélni, hiszen a szexuális önismeret szerves része az is, hogy felismerjük, hogyan és miként reagál a testünk. Az orgazmust magát senki sem taglalja, hogy milyen, így sokan talán azt sem tudják, hogy az, amit átélnek, az valójában a csúcs. Mai cikkünkben ezért a női orgamzust vesszük górcső alá, illetve megnézzük, hogy mit tesz a tudomány azért, hogy a hölgyeknek minél jobb legyen.

Hány fajta orgazmus létezik?

Amikor megfordul a fejekben a gondolat: “A vágyaim netovábbja egy vad és gigantikus orgazmus.”, akkor feltehetően senki fejében nincs ott, hogy szakszerűen, a jelenséget képletesen kifejező szófordulatokkal szemléltesse, hogy mit érez.

Pedig jobb, ha tudjuk, hogy van lavinára, vulkánra és hullámra hajazó csúcs. Ezek persze nem törvényszerűen jelennek meg mindenkinél, sőt, van, hogy váltakoznak, vagy akad, aki csak az egyik fajtát érzi egyik férfival, másikat pedig egy másik partnerrel.

A lavinaszerű csúcs kezdetén a medence izmai nagyon hevesen húzódnak össze, majd ez fokozatos alábbhagy, így a lavina kezdetén erősebb, a vége felé már enyhébb gyönyörérzet járja át a testet.

A vulkánszerű esetében értelemszerűen a kirobbanó gyönyörről beszélhetünk, azaz az orgazmus elején enyhébb az érzet, majd egyszer csak gyorsan kirobbanunk a csúcsra.

A hullámra hajazó orgazmus esetében sok kicsi csúcsot járunk be, így egy hosszabb lélegzetvételű csúcspontot sikerül megélni.

Folyamatos a kutatás!

Talán nem véletlen, hogy a tudósok és a technológia képviselői már olyan vibrátorokat és szerkezeteket is megalkottak, amelyek a női hüvely belsejéből képesek adathalmazokat küldeni, így kerülünk képbe még jobban azzal, hogy mi történik a nők testében, amikor éppen elélveznek.

Ezeket az adatokat elemezve, feldolgozva lehet eljutni az olyan csúcskategóriás termékekig, mint az okosvibrátorok vagy éppen a virtuális valóságot megteremtő szexeszközök.

Persze jó, ha van olyan régi, jól bevált játékszerünk, amit még évekkel korábban vásároltunk, ugyanakkor nem árt néha beújítani egyet-egyet a Vágyaim.hu webáruház pazar kínálatából válogatva. Így ugyanis garantált, hogy nem maradunk le semmilyen élvezetről, és még a testünket is sikerülhet még jobban megismerni.

A kielégítő szexuális élet kulcsa az önismeret

Talán nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy ahhoz, hogy ki tudj elégülni, ismerned kell önmagadat. Tudnod kell, hogy mi a jó neked, hol kell hozzádérni és hol nem, és még a rádtörő orgazmust is kézben tudod tartani azáltal, hogy felismered, hogy milyen típussal van dolgod. Ha rájössz a fajtájára, akkor sokkal hatékonyabban bele tudod helyezni magad a szituációba, és máris még komplexebb az élmény.


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Miért fontosak a szakfordítások az agrárszektorban?

Kulcsfontosságú lépés lehet egy vállalat számára, ha nemzetközi piacokra tud lépni, hiszen...

Egy hatékony zsíroldó mindig jól jön autótisztításnál

Amikor még új az autónk, a külső-belső karbantartás kevesebb gonddal jár. Elég...

Egy zárszerkezet kifejezetten acél biztonsági ajtóba

Számos zárszerkezet közül választhatunk, ha szétnézünk a piacon. Azonban ha kifejezetten acél...

Székfajták: a kényelem és stílus széles választéka

Bemutatjuk a legnépszerűbb típusokat. A székek alapvető szerepet töltenek be mindennapi életünkben,...