csütörtök , 13 június 2024
Kezdőlap Koncert Hungária koncert: Utoljára a Puskás Arénában!
Koncert

Hungária koncert: Utoljára a Puskás Arénában!

29
hungária koncert 2024 puskás aréna
Forrás: Broadway.hu

A legenda újraéled! A Hungária, Magyarország egyik legnépszerűbb rock and roll zenekara 2024. június 1-jén egy utolsó, nagyszabású koncerten lép fel a Puskás Arénában. Ez a koncert igazi csemege lesz azoknak, akik szeretik a klasszikus magyar rockzenét, és nosztalgiázni vágynak a nyolcvanas évek hangulatára.

Kiknek ajánljuk a koncertet?

  • A Hungária rajongóinak: Akik már évtizedek óta követik a zenekart, és szeretnék élőben hallani a slágereket, mint a Hotel Menthol, a Duci Juci, a Csókkirály és a Limbóhintó.
  • A magyar rockzene kedvelőinek: Akik nyitottak a régi zenekarok felfedezésére, és szeretnék megismerni a Hungária egyedülálló hangzását, ami a rock and roll, a beat és a magyar népzene elemeit ötvözi.
  • Akik egy fergeteges koncerten akarnak részt venni: A Hungária fergeteges koncertekről híres, tele energiával és életkedvvel. Ez a koncert sem lesz kivétel, garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd a közönségnek.
  • Akik nosztalgiázni vágynak a nyolcvanas évekre: A Hungária zenéje a nyolcvanas évek magyar zenei életének egyik meghatározó eleme volt. Ez a koncert lehetőséget ad arra, hogy felelevenítsük a fiatalságunk emlékeit, és visszarepüljünk a retró hangulatba.

A zenekarról:

A Hungária 1968-ban alakult, és az 1980-as évek elején élte fénykorát. Fenyő Miklós, Novai Gábor, Dolly és Szikora Róbert alkotta a zenekar magját, akik a magyar rockzene ikonikus alakjaivá váltak. Slágereik generációk óta a rádiók és a házibulik kedvencei, és máig töretlen népszerűségnek örvendenek. A Hungária egyedülálló hangzása a rock and roll, a beat és a magyar népzene elemeit ötvözi, fergeteges koncertekről híresek, tele energiával és életkedvvel.

A helyszínről:

A Puskás Aréna Budapest egyik legmodernebb stadionja, kiváló akusztikával és tökéletes infrastruktúrával, így a stadion ideális helyszíne egy nagyszabású koncerthez. A Puskás Aréna könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, a stadion környékén bőven van parkolási lehetőség. A helyszín tökéletes környezetet biztosít ahhoz, hogy átélhessük a Hungária koncert varázsát.

Jegyvásárlás:

A Hungária koncert jegyei már kaphatók a jegyirodákban és online. Siess, ne maradj le a jegyekről, mert a koncert várhatóan teltházas lesz! Ne hagyd ki ezt a kihagyhatatlan koncertet! Gyere el június 1-jén a Puskás Arénába, és énekelj együtt a Hungáriával! Ez a koncert egy igazi időutazás lesz a magyar rockzene történelmében, egy felejthetetlen élmény, amit nem szabad kihagyni.

Ne feledd: A Hungária koncert 2024. június 1-jén lesz a Puskás Arénában. Ne maradj le róla, légy ott te is!


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Rod Stewart: A legendás énekes visszatér Budapestre!

A rock- és blueszene ikonikus alakja, Sir Rod Stewart 2024. június 22-én...

Idén 7 vidéki helyszínen lehet ingyen fesztiválozni

A tavalyi év sikere után idén ismét megrendezésre kerül a Telekomosok Fesztiválja....

Horváth Charlie 77. születésnapját ünnepli a Papp László Arénában

Horváth Károly, művésznevén Charlie, a magyar zene ikonikus alakja 77. születésnapját ünnepli...

Élményekre fel! – Startra kész a Magyar Tavak Fesztiválja 2024!

Új helyszínek: Idén nyáron Szigligeten is összekötjük a kultúrát a sporttal  Ahogy...