péntek , 26 július 2024
Kezdőlap Koncert Scorpions visszatér Budapestre
Koncert

Scorpions visszatér Budapestre

74
scorpions koncert budapest 2024

Scorpions koncert a Papp László Arénában 2024. június 29-én!

A legendás német hard rock zenekar, a Scorpions 2024. június 29-én Budapestre érkezik, és a Papp László Arénában fog koncertet adni. A turné a „Crazy World” című, 2022-ben megjelent stúdióalbumuk népszerűsítését szolgálja.

A Scorpions, minden idők egyik legikonikusabb és legbefolyásosabb hard rock bandája 2024-ben egy vadonatúj exkluzív koncerttel tér vissza Budapestre, klasszikussá vált albuma, a Love at First Sting megjelenésének 40. évfordulója alkalmából, és előadja a lemez dalait pályafutásának legnagyobb slágereivel kiegészítve.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra turnéra indulunk, és alig várjuk, hogy bemutassuk új shownkat a rajongóinknak szerte a világon, a legnagyobb slágereinkkel kiegészítve a legendás Love at First Sting album anyagát! Készüljetek… Gyorsítjuk a tempót, pokoli menet lesz!!!” – Klaus Meine.

A budapesti koncert a turné európai állomásainak egyike lesz, melynek során a Scorpions többek között Németországba, Franciaországba, Olaszországba és Lengyelországba is ellátogat. A turné 2022 novemberében vette kezdetét az Egyesült Államokban, és máris óriási sikert aratott a rajongók körében.

A Scorpions igazi rocklegenda, akinek karrierje már több mint öt évtizedes múltra tekint vissza. 19 albuma jelent meg, és számos slágert jegyeznek a nevükre, mint a „Wind of Change”, „Rock You Like a Hurricane”, „Still Loving You” és a „Send Me an Angel”. A Scorpions nemcsak tehetséges zenészek, de energikus színpadi előadásukról is híresek.

A budapesti koncert igazi zenei ünnep lesz azoknak a rajongóknak, akik szeretnék élőben hallani a Scorpions legújabb dalait, és átélni legendás rock and roll előadásukat. A jegyek már kaphatóak a Live Nation oldalán. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy láthasd egyik kedvenc zenei legendádat a színpadon!

További információk:

Ne maradj le róla! Gyere el a Scorpions koncertre a Papp László Arénába június 29-én!


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Demjén Ferenc „Nincs középút” szilveszteri buli az Arénában

A magyar zene ikonikus alakja, Demjén Ferenc 2024. december 30-án, szilveszterkor is...

Szilveszteri buli Szikora Róberttel és az R-GO-val az Arénában

Töltsd a szilvesztert fergeteges hangulatban a legendás magyar rockzenekarral, Szikora Róberttel és...

REPUBLIC 35 éves jubileumi koncert

REPUBLIC 35: A legendás rockbanda 35 éves jubileumi koncertje a budapesti MVM...

EDDA Művek 50: fél évszázad rockzene Szegeden

Az EDDA Művek, Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekara, 2024. november 9-én ünnepli 50...