hétfő , 20 május 2024
Kezdőlap Tippek Nyári wellness szépkorúak részére egy hévízi szállodában
Tippek

Nyári wellness szépkorúak részére egy hévízi szállodában

7
europafit szálloda

Különleges ajánlattal várja egy hévízi szálloda a 60+-os korosztályú vendégeit. Ez az a réteg, akik jóval több szempontot mérlegelnek egy utazás előtt, hiszen előfordul, hogy egészégügyi, mozgásszervi problémákkal küzdenek. Ezért is egyedülálló a számukra összeállított szépkorú csomagajánlat, amellyel a nyaralás mellett orvosi szolgáltatásokat is igénybe vehetnek az egészségügyi központtal is rendelkező elismert hévízi szállodában.

A csomagajánlat részei

A tartalmas pihenés egy minimum 3 vendégéjszakás, félpanziós szálláslehetőséget kínál. A szobaárban foglalt szolgáltatásokon túl a Hotel Európa Fit****superior wellness-spa részlege is korlátlan használatot tesz lehetővé. Újdonság egyágyas szobák esetében a felármentesség, de ez csak minimum 7 éj foglalásakor opció. Ami még kulcsfontosságú az idősek számára, hogy előzetes időpont-egyeztetés mellett ingyenes orvosi konzultációt biztosítanak, mely alapot nyújt a szintén az ajánlatban szereplő két egészségmegörző kezelés kiválasztásához.

A hévízi fürdő- és gyógykultúrára alapozva a hotelben számos balneoterápiás és fizioterápiás kezelés elérhető, csak néhány példa a felsorolásból: szénsavfürdő, elektromos kádfürdő, víz alatti sugármasszázs, gyógymasszázs, BEMER mágnesterápia vagy a speciális hévízi kezelés, a súlyfürdő. A részletekről a szépkorúak ajánlatát leíró weboldalon is olvashat. Amennyiben a vendég rendelkezik egészségpénztári kártyával, bizonyos kezelések és egyéb szolgáltatások elszámolhatók a kártya terhére.

Bőséges gasztronómiai ellátás

Az Európafit híres remek konyhájáról, és azontúl, hogy az alapanyagok minősége az elsődleges, és központban az egészséges étkezés áll, a szálloda odafigyel az adalékanyag-mentes főzésre is. A vezető chef és csapata gondoskodik arról, hogy a szállodát választó idősebb vendégek is különleges kulináris élményekben részesüljenek minden étkezés alkalmával.

A 60+-os szépkorú ajánlat része az üdvözlőital, valamint a bőséges vitál büféreggeli és vacsora magyaros és nemzetközi ételekkel, diétás- és ínyenc választékkal. A csomagajánlat félpanziót tartalmaz.

Többgenerációs nyaralás

Az Európafit ezzel az ajánlattal a nagyszülők számára is kedveskedik. Lehetőség van több generáció együttes utazására is, a gyermekes családok számára a felújított deluxe szobák állnak rendelkezésre. A szálloda további kedvezményeket biztosít a foglalás árából is adott vendégéj esetén. A kicsiknek pedig 5 éves kor alatt grátisz a szállás félpanziós ellátással. A különböző korosztályok együttes pihenése nem kérdés a szerteágazó programlehetőségek miatt, a wellnessfürdő részleg gyermekpancsolóval, kültéren az Acapulco családi élménymedencével várja a kisebbeket és szüleiket.


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Mi köze a napfénynek a kültéri lámpákhoz?

Ha egy napelemes kültéri lámpa beszerzését tervezed, akkor már tudod a címben...

Mutatunk néhány menő faldekorációs ötletet

A lakberendezésen belül a falidekoráció egy folyamatosan visszatérő témakör, nem véletlenül. A...

Népszerű esztétikai kezelések

Napjainkban egyre többen szeretnék megőrizni a szép vonásaikat, szeretnék feltartóztatni az öregedés...

Kerti szolárlámpa: egy termék, ami a te udvarodból sem hiányozhat!

Hogy miért érdemes neked is beszerezni egy vagy több kerti szolárlámpát? Nem...