szombat , 4 május 2024
Kezdőlap Koncert Lara Fabian lenyűgöző hangja az MVM Dome-ban
Koncert

Lara Fabian lenyűgöző hangja az MVM Dome-ban

11
lara fabian mvm dome
Kép forrása: MVM Dome

Készülj fel egy felejthetetlen zenei estére, hiszen Lara Fabian, a világhírű belga-kanadai énekesnő április 30-án Budapestre látogat, és az MVM Dome-ban ad koncertet. A „Je T’aime” turné keretében fellépő művésznő lenyűgöző hangjával és magával ragadó színpadi előadásával kápráztatja el a közönséget.

Lara Fabian

Lara Fabian nemzetközileg elismert énekesnő, aki több mint 20 millió albumot adott el világszerte. Érzelmes hangja, szenvedélyes előadóművészete és lenyűgöző színpadi jelenléte igazi ikonná tették a zeneiparban. Repertoárja a klasszikus poptól a balladákon át a francia sanzonokig terjed, és fellépései mindig teltházasak.

Lara Fabian koncertje minden zenerajongónak kötelező program! Akár a popzene szerelmese vagy, akár a romantikus balladákat kedveled, akár a francia sanzonok iránt érdeklődsz, ezen a koncerten garantáltan megtalálod a kedvencedet. Lara Fabian magával ragadó hangja és szenvedélyes előadóművészete mindenkit elvarázsol.

Ne hagyd ki ezt a különleges eseményt! Jegyek már kaphatók az Eventim oldalán és a jegyirodákban.

További információk:

Helyszín

Az MVM Dome Budapest Európa egyik legmodernebb és leglátványosabb koncertterme, tökéletes helyszínt biztosítva Lara Fabian lenyűgöző produkciójához. A csúcstechnológiával felszerelt aréna kiváló akusztikája és lenyűgöző fénytechnikája felejthetetlen élményt nyújt a zene szerelmeseinek.


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Mága Zoltán jubileumi koncert

Készülj fel egy felejthetetlen zenei estére, hiszen Mága Zoltán 50 éves jubileumát...

Vígmajális 2024

Május 1-én 15 órakor meghirdetjük a 2024/25-ös évad programját, ezt követően színművészeink...

Karibi hangulat a Margitszigeten

Vegyünk egy távoli szigetvilágot, hozzá egy vibráló hangú énekesnőt, sok napfényt, fűszerezzük...

Újabb világsztár a Campuson

A koszovói származású popsztár, Rita Ora is fellép Debrecenben, a Campus Fesztiválon...