hétfő , 22 április 2024
Kezdőlap Könnyű Tones And I – I Get High
Könnyű

Tones And I – I Get High

35
tones and i get high 2024

Úton van a Spotify által frissen kitüntetett női előadó új albuma – Tones And I új dallal ünnepel

Tones And I nemrég történelmet írt: ő az első és jelenleg egyetlen női előadó, aki Spotifyon elérte a 3 milliárdos streaming mérföldkövet, és egyike annak a nyolc előadónak, akik valaha egyetlen dallal ekkora hallgatottságra tettek szert a platformon. Az utánozhatatlan énekesnő várhatóan még ebben az évben érkezik új stúdióalbumával, ma pedig megjelent egy új felvezető dal, amelyről személyesen Tones And I mesélt.

Öt éve jelent meg az egész világot a mai napig lázban tartó monstre sláger, a „Dance Monkey” és azóta példátlan előadóként, elmés szövegíróként további himnuszokkal tágította a popzene univerzumát.

„Az I Get High a barátokkal való felnőtté válás nosztalgiájáról szól. Kisurranni és élvezni fiatalságunkat, visszanézni és visszaemlékezni azokra az emberekre, akik az életedben voltak és vannak, akiktől azt érzed, hogy élsz. Varázslat van ebben a dalban” – mondta el Tones And I új felvételéről, aki egyben korábbi szerzeménye új hallgatottsági sikerét, a Dance Monkey-t is a napokban ünnepelt.

Az I Get High Tones And I legutóbb megjelent Dreaming című beharangozóját követi, amelyet Sam Nelsonnal az X Ambassadors-ból írt közösen, producerként pedig csatlakozott a két szerzőhöz Randy Belculfinne.

MEGHALLGATOM

Forrás: Magneoton Music Group


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Ezt én választottam: Révész Sándor emlékirata a zenéről, a rock and rollról és az életről

„Ezt én választottam” Révész Sándor zenész, a Piramis együttes legendás énekesének önéletrajza....

Dua Lipa – Illusion

2024. május 3-án már teljes egészében hallhatjuk a popcsillag Dua Lipa várva...

Kállay Saunders feat. Ashref – Breathing

Nemzetközi major lemezkiadó, a Warner Music Group nyerte meg Kállay Saunderst, az...

Kenya Grace – Only In My Mind

Kenya Grace neve már mindenkinek „ismerős” – a viral listák újdonsült hercegnője...