szombat , 27 április 2024
Kezdőlap Klasszikus Színház az egész Éjszaka!
Klasszikus

Színház az egész Éjszaka!

38
budapesti színházak éjszakája
Kép forrása: budapestiszinhazakejszakaja.hu

Kalandozz színházról színházra, sodródj a forgataggal a Budapesti Színházak Éjszakáján! A programok több mint fele előzetes foglalás nélkül látogatható, melyhez csupán egyetlen karszalagra van szükséged.

Egyre növekvő érdeklődés övezi a Budapesti Színházak Éjszakáját, mióta kikerültek a programok a weboldalra. Számtalan pozitív visszajelzés érkezett, amely azt bizonyítja, ezúttal is sikerült egy igazán sokszínű, vonzó programot összeraknia a 43 csatlakozó színháznak.

Hogyan éjszakázz a színházakkal márciusban?

Tedd magadévá a „BPSZÉ életérzést”, sodródj, fedezz fel, legyél bátor, és válogass a több mint 250 program közül, melynek felét mindenféle regisztráció nélkül eléred! Ez az este nem feltétlenül a precíz tervezésről szól, sokkal inkább a kalandozásról és a spontaneitásról, hiszen sosem tudhatod, melyik színház lep meg, vagy varázsol el olyan programmal, amilyenre nem számítottál. A kulisszajárásokon és a nyilvános próbákon túl ugyanis olyan rendhagyó, vidám és izgalmas események várnak rád, mint például egy reggeli jógaóra Jordán Adéllal, belvárosi futás Száraz Dénessel, vagy erotikus táncóra Szabó Győzővel; de megtanulhatod a kellékbor elkészítését, bepillanthatsz a báb- vagy maszkkészítés rejtelmeibe, gyorstalpaló színészképzésen is részt vehetsz, vagy rendezővé, jelenet íróvá is válhatsz egy-egy program erejéig március 23-án. A színházi programok végén a napot lezárhatod mondjuk egy Aranyakkord koncerttel vagy Infragandhi dj-szettjével.

Légy nyitott az ismeretlenre!

Idén látogass el számodra eddig ismeretlen színházakba, ismerj meg olyan társulatokat, akiknek munkáival eddig nem találkoztál! A budapesti színházi élet híresen sokszínű, melynek fontos alkotóelemei a nagy kőszínházak, a kis befogadóképességű színházak, a független társulatok, vagy az alkalmakra összeállt produkciók is. Engedd meg, hogy új hatások érjenek, használd a karszalagod és juss el vele új helyekre, biztosan kivételes élményekben lesz részed.

Ragaszkodsz a regisztrációhoz?

A programok több mint felén előzetes helyfoglalás nélkül is részt vehetsz, de ha mindenképp tervezni szeretnél aznap este, kattints a programtáblázatban a regisztráció vagy részleges regisztráció gombokra. Vannak regisztrációhoz kötött események, amelyek egyelőre beteltek, de jó hír, hogy az esemény kezdetéig folyamatosan nyitnak meg további programokat, amelyek hasonlóak a legkeresettebbekhez, ezért kérik, folyamatosan figyeld a weboldalt!

Kérdésed van? Nézz bele a Kisokosba!
Szerezd meg a karszalagod itt!

Forrás: www.budapestiszinhazakejszakaja.hu


Hangolódj rá! További friss híreket talál a 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Szinetár Miklós: Szinetár – Önéletrajz-szerűség és egyebek 2.

Betekintés a legendás művész életébe Szinetár Miklós, a magyar zene- és színművészet...

A sevillai borbély – avagy némafilmbe oltott opera

Június 29-én világszerte egyedülálló rendezésben érkezik a Margitszigetre a vígopera irodalom egyik...

Magyar zongorista ázsiai jazz-turnéja

Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul. Csordás...

A kőszívű ember fiai a Vörösmarty Színházban

A székesfehérvári Vörösmarty Színház megtartotta A kőszívű ember fiai című előadás premierjét,...