hétfő , 29 április 2024
Kezdőlap Könnyű Mathieu Koss & Madcon – Queen For A Day (Yeke Yeke)
Könnyű

Mathieu Koss & Madcon – Queen For A Day (Yeke Yeke)

34
madcon duo

Igazi zenei csemege Mathieu Koss és a Madcon duó szenzációs együttműködése!

A lebilincselő „Queen for a Day” című single megírásához az ihletet Mathieu-nek Mory Kanté ’80-as évekbeli klasszikusa, a „Yeke Yeke” adta, mely minden idők egyik leghíresebb afrikai dala. A tökéletes végeredményt pedig a Madcon biztosította eszelős groovokkal és upbeat jammel.

Mathieu Koss francia DJ/producer egyre felkapottabbá válik nemcsak az online színtéren, de a klubokkban is. A „Never Growing Up” ft. Aloe Blacc volt az egyik legnagyobb rádiós dala 2019-ben, mely a több mint 250 millió streamelést elért, Alokkal közös ˜Big Jet Plane”-t követi. Tavaly Ziggy Marley-vel („HOME”) és a Lost Frequences-szel („Don’t Leave Me Now”) adott ki együttműködést, melyek közül utóbbi számos országban arany-vagy platina minősítést kapott.

A norvég Madcon srácai pedig tudják, hogyan keverjék össze a hip-hopot, a popot és a dancehallt, hogy egy teljesen egyedi hangzást kapjunk. Zenéjük tele van fülbemászó dallamokkal és lüktető ritmusokkal, melyek gyakran keverednek izgalmas urban vibe-bal. Olyan megahitek fűződnek a nevükhöz, mint a „Beggin” és a „Don’t Worry feat. Ray Dalton”, melyeknek köszönhetően azonnal a slágerlisták élén találták magukat.

A „Queen for a Day” újdonság a szerelemnek arról a kezdeti szakaszáról szól, amikor mindent megteszel azért, hogy a kiszemelted királynőnek érezze magát, még akkor is, ha a végére semmi pénzed nem marad.

Hallgass bele / nézd meg a videót:

Forrás: Magneoton Music Group


Hangolódj rá! További friss híreket talál az 1music.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Megszületett a szinglik himnusza – a „Higgadj Helén”

Higgadj Helén: Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar Az extravagáns énekesnő,...

Ezt én választottam: Révész Sándor emlékirata a zenéről, a rock and rollról és az életről

„Ezt én választottam” Révész Sándor zenész, a Piramis együttes legendás énekesének önéletrajza....

Dua Lipa – Illusion

2024. május 3-án már teljes egészében hallhatjuk a popcsillag Dua Lipa várva...

Kállay Saunders feat. Ashref – Breathing

Nemzetközi major lemezkiadó, a Warner Music Group nyerte meg Kállay Saunderst, az...