Hoppá! Zayn Malik SMS-ben szakított Perrie Edwards-szal

Hoppá! Zayn Malik SMS-ben szakított Perrie Edwards-szal

News

Úgy tűnik, hogy Zayn Malik és ex jegyese Perrie Edwards még a mai napig nem ásták el a csatabárdot. A Little Mix énekesnője ugyanis a zenekarról szóló könyvben mesélte el, hogy mennyire megbántotta őt Malik a szakításukkor. „4 év együtt járás és két év jegyesség után Zayn SMS-ben szakított velem. Irtó megalázó volt és a mai napig az életem legfájdalmasabb momentuma” – nyilatkozott Perrie, aki a Little Mix egyik legújabb dalának, a Shout Out to My Ex egyik szövegírójaként is jeleskedik.

Ebben a dalban alaposan beégeti Zaynt olyan kijelentésekkel, mint hogy reméli, hogy a mostani barátnője (azaz Gigi Hadid) élvezi vele az együttléteket, hiszen ő régen csak megjátszotta magát az ágyban. 

Persze Zayn sem ül tétlenül otthon, hiszen novemberben jelenik meg önéletrajzi könyve, amelyben biztos sok fejezetet szentel majd a Perrie-vel való kapcsolatának. Addig csupán egy olyan részlet kerül ki a könyvből, amelyben a vörösbor iránti rajongásáról mesél, illetve a munkatársai dicsérik őt, hogy milyen kreatív ember. Mi azért a pikáns részletekre is kíváncsiak leszünk, szerencsére már nem kell sokat várni.

Még mindig nem sikerült kibékülniük az exeknek(Fotó: Profimedia/Red Dot)