Halálos fenyegetés? Furcsa Swift és Diplo viszonya

Halálos fenyegetés? Furcsa Swift és Diplo viszonya

News
A GQ amerikai magazin nemrég összerakott egy listát a popzene nemrég feltűnt nagy reménységeiről. Az újság szerint csak remélni tudják, hogy közülük jó néhányan nem kerülnek végül a süllyesztőbe. Közöttük említették a DJ és zenei producer Diplót is, akivel végül interjút is készítettek.

Azonban nem sokkal az írás megjelenése után a cikkből eltűnt egy igencsak furcsa rész, amelyben a zenész Taylor Swift énekesnőről mond igencsak rejtélyes dolgokat. Szerencsére - vagy sajnos? - ami egyszer napvilágot lát a világhálón, az ott is marad, így a kitörölt részlet is megtalálható több fórumon és a következőképpen szól:

"Taylor Swiftnek megvan a stratégiája a barátaival és az ellenségeivel kapcsolatban is. Sok mindent tudok. Nem mondhatom el, de tényleg sokat tudok róla. És félek. Féltem az életemet" - nyilatkozta az elhíresült interjúban Diplo, akinek egyébként Lorde nemrég csúnyán beszólt a Twitteren ugyancsak Taylor miatt.

A dolog persze nemcsak a fanoknak tűnt fel, hanem több más újságírónak is. A GQ stábja ezért nyilatkozatot adott ki, amelyben elmagyarázták, hogy ez a pár mondat egy nagyobb szövegből kiragadott részlet, ennél fogva pedig teljesen máshogy értelmezhető. A közlemény szerint hamarosan a teljes szöveg felkerül a netre, így értelmet nyer majd minden ködös mondat.

Szerintetek mire utalt Diplo? Várjuk a tippeket kommentben!