Niall Horan is cserbenhagyta Simon Cowellt

Niall Horan is cserbenhagyta Simon Cowellt

News

Egy újabb 1D-s srác hagyta cserben a zenekar szülőatyját, Simon Cowellt. Niall Horan ugyanis a napokban írt alá a Universal lemezkiadóval egy zsíros szerződést, ezzel pedig a szőke srác egyenesen elvágta magát Simontól és az ő saját produkciós csapatától.

Várjuk a szólólemezed, Niall! (Fotó: Profimedia/Red Dot)

”A Universal kijelentette, hogy mindegy, Niall mennyibe kerül, szeretnék leszerződtetni. Ezzel szemben Simon számított arra, hogy Horan hűséges lesz hozzá és nem pártol át más kiadókhoz. Cowell ugyanis szeretett volna belőle egy másik Justin Biebert csinálni. Mindig jó kapcsolat volt közöttük, egészen addig, amíg a rivális kiadó több pénzt tudott ajánlani Niallnek, így aztán Simon most fő a levében…” – nyilatkozott a páros egyik ismerőse.

Simonnak azért is kellemetlen az eset, mivel nemrég Liam Payne is cserbenhagyta őt akkor, amikor egy szintén számára rivális kiadóhoz szerződött le. Mindenesetre a srácok gőzerővel készülnek szólóelőadóként is helytállni, na persze néha szórakozni is eljárnak. Niall Horan például a  5 Seconds Of Summer énekesével, Luke Hemmings-szel és annak barátnőjével, Arzaylea-val mulatozott.

Nézzétek csak a róluk készült videót a TMZ-n :)