Miley Cyrus kifakadt Kim Kardashian posztja után

Miley Cyrus kifakadt Kim Kardashian posztja után

News

Miley Cyrus sohasem rejti véka alá a véleményét. Ezúttal a Kim Kardashian által posztolt, újabb meztelen kép váltott ki egy óriási botrányt az egész világon. Sok sztár felháborodva jegyezte meg, mennyire közönséges eszközökkel próbálja a Kanye West felesége felhívni magára a figyelmet, ráadásul mindezt nőnapon sikerült kiposztolnia, ami a gyengébbik nem számára rendkívül lealacsonyítóan hat.

Ebből a Twitterharcból lett elege Miley-nak, aki igaz békítő szándékkal, ám annál határozottabb hangnemben fakadt ki az Instagramján:

„Minden nőnek üzenem, hogy elég a gúnyolódásból! Ehelyett miért nem állunk össze egy csapattá (magamat is beleértve) és segítjük azokat a rászoruló társainkat, akiknek munkára van szüksége, hogy fenntartsák a családjukat és önmagukat!” – fakadt ki a 23 éves sztár. Majd az utóiratában megjegyezte, hogy milyen szerencsés, hogy ő nem az utcán él, illetve hogy mindenkinek hálát kell adnia azért, amije van. A filozofikusnak nem mondható írás lehet elégtétel volt Miley-nak, de ettől még Kim Kardashian ugyanúgy ledobja majd a ruháit máskor is, mint ahogy azt a múltkor tette. 

Ahogy Kim, Miley is szeret kivetkőzni magából(Profimedia/Red Dot)