Liam Payne lekörözte az összes 1D-s fiút

Liam Payne lekörözte az összes 1D-s fiút

News

Amióta beindult a 1D-s fiúk szólókarrierje, mindenki azt lesi, hogy ki a legsikeresebb közülük. Cheryl például kárörvendően kacaghatott, amikor feltöltött egy olyan képet, amelyen Liam Payne dala, a Strip That Down eredménye szerepel, túlszárnyalva az összes One Directionös srác slágerlistás pozícióját. Ez bizony nem volt szép tőle, viszont megértjük, ha valaki ennyire büszke a párja önálló karrierjére. Főleg úgy, hogy Liam egy interjúban elárulta, hogy rengeteget sírt, amikor beszállt a csapatba.

Payne elmondása szerint ugyanis annyira gyorsan jött a siker, hogy képtelen volt egyik pillanatról a másikra feldolgozni a változást. Most viszont érettebben, és kiegyensúlyozottabban állja a sarat, és immáron hozzászokott a rivaldafényhez.

Niall Horan is a saját útját járja. A rajongók ugyanis kíváncsiak voltak arra, hogy a turnéján feltűnik-e valamelyik One Directionös srác, mint vendégszereplő. A szőke énekes sajnos azonnal kizárta ezt a lehetőséget, viszont abban benne lenne, hogy Ed Sheeran, vagy Shawn Mendes megjelenjen az egyik koncertjén. Hiába, ő is jól tudja, hogy a szólókarriert tilos összekeverni a One Directionnel.

Liam szólóban és apaszerepben is rendkívül sikeres (Fotó: Profimedia/Red Dot)