Katy Perry a zűrben maradt - videó!

Katy Perry a zűrben maradt - videó!

News

Katy Perry nem tudott lemászni a Szaturnuszról. Az énekesnő azon sztárok közé tartozik, akik hiába építenek monumentális díszleteket a színpadra, és mutatnak be akrobatikus mutatványokat a koncertjeiken, sajnos egy malőr balul sül el nálunk. Nemrég Pink zuhant le egy kötélről a közönség soraiba, most pedig Katy Perry maradt fent az egyik bolygós díszleten, amely a levegőben maradt.

Katy éppen Nashville-ben koncertezett, amikor bekövetkezett a ciki baki. Az egyik szám végén ugyanis a Szaturnusz bolygón ülő Katy-nek le kellett volna ugrania a díszletről, ez azonban nem sikerült neki és valamilyen okból kifolyólag a gömbön maradt.

Szegény technikusok mentették a menthetőt, és szépen lassan leeresztették a bolygót, ahonnan Katy-nek a közönség soraiba kellett bukfenceznie, hogy valaki kiszabadítsa a Szaturnusz fogságából. Mindeközben pedig beszélnie is kellett, úgyhogy azon gondolkodott, milyen viccet meséljen a közönségnek, amíg kiszabadul. Tudjuk, hogy egy ilyen eset bármelyik sztárral megeshet, és Katy jól vette az akadályokat, de azért könnyíthetne egy keveset az artista mutatványain, hogy a jövőben ne történjen ilyen incidens.