Katy Perry megbocsátott volna Selena Gomeznek?

Katy Perry megbocsátott volna Selena Gomeznek?

News

A múlt héten elárasztották a netet azok a képek, amelyeken Selena Gomez és Orlando Bloom látható, eléggé egymásra kattanva. Igen ám, csakhogy Bloom pár hónapja összejött Katy Perry-vel, akivel az eddigi jelek szerint, dúl a szerelem. Ám egy Las Vegasi forró éjszakán Selena Gomez és Orlando Bloom eléggé összemelegedett egy klubban, majd a szemtanúk szerint egy közös kocsiba szálltak be, végül együtt távoztak a helyszínről.

Ezek után az egész világ lélegzetvisszafojtva várta Katy reakcióját, aki minden eddigi elképzelést felülmúlt a twitteres posztjával. Perry a következőket írta:
“ ahelyett, hogy energiát és szemforgatást fecsérelnétek az idióta konspirációs teóriákra, nézzétek meg inkább milyen klassz ez: “, majd egy Bloom által támogatott UNICEF-es kampánylinket másolt be az üzenete végére. Egy szó, mint száz, Katy nem enged a zöld szemű szörnynek, habár Orlandót és Selenát már egyszer szóba hozták akkor, amikor a színész éppen Miranda Kerrtől vált el. Nahát, ez aztán a bonyolult sztori!

Selena nem is olyan ártatlan, mint amilyennek hinnénk...(Fotó:Profimedia/Red Dot)