Kanye West tiltólistája

Kanye West tiltólistája

News

Kanye West szigorú intézkedést tett felesége és családja védelmében. Kim Kardashiant ugyanis a múlt héten öt maszkos fegyveres rabolta ki párizsi szállodai szobájában. Kimtől több millió dolláros ékszereket és bundákat loptak el, ráadásul mindeközben fegyvert fogtak rá, ám szerencsére nem esett baja. Kanye pedig ahogy meghallotta a hírt, azonnal repült feleségéhez Párizsba és mint, ahogy az várható volt, nagyon felidegesítette magát az incidensen.

Kimet azóta csak bő ruhák mögé elbújva lehet látni, New Yorkban például az arcát is eltakarta egy kendővel. Kanye pedig a hírek szerint megerősítette a család biztonságát és egy tucatnyi testőr kíséretében engedi ki őket az utcára, mivel neki folytatnia kell a turnéját és nem lehet mindig Kim és a gyerekek mellett.

Ráadásul mindezek mellett szó szerint könyörög a feleségének, hogy hagyjon fel a valóságshow-kkal, mivel nem akarja, hogy valami őrült zaklassa a családját. Kíváncsiak vagyunk, hogy Kim hallgat-e a férjére és felhagy-e majd a jövőben vagyontárgyai mutogatásával az Instagramján. Mert sokak szerint ez keltette fel a rablók érdeklődését Párizsban.

Kanye szigorú intézkedést tett felesége és családja védelmében(Fotó: Profimedia/Red Dot)