Elege lett Harry Styles-nak és Louis Tomlinsonnak

Elege lett Harry Styles-nak és Louis Tomlinsonnak

News

Elege lett a rajongókból Harry Styles-nak és Louis Tomlinsonnak. A két 1D-s srác azt nehezményezte, hogy még most is azzal heccelik őket Instagramon, hogy a keresztneveikből összetett, Larry néven posztolnak róluk közös képeket, vagy éppen hashtaggel írják a fotóik alá ezt a becenevet. A két énekesről ugyanis még réges-régen terjedt el az a pletyka, hogy többet éreznek egymás iránt a barátságnál, persze ez csak kamu.

 Ám hiába él Louis boldog párkapcsolatban Danielle Campbell színésznővel, az ifjú apuka a mai napig megkapja a Harry-vel készült közös képei alá, hogy Larry. Éppen ezért döntötte, el, hogy valahogy blokkolja azokat, akik lemerik írni ezt a szót az Instagramon.

Azóta persze a leleményes rajongók más alternatívákat találtak ki: a Larry-t, nagybetűkkel írják, vagy éppen kitalálták, hogy a két srác új beceneve legyen Stylinson, vagy Houis. Szegény fiúk pedig képtelenek tartani ezt a tempót, így inkább hagyják az egészet úgy ahogy van. Mi azért azt tanácsoljuk nektek, hogy ne hecceljétek őket tovább, nehogy végül titeket is letiltsanak Louisék …

No more Larry please!(Fotó: Profimedia/Red Dot)