Swifttel csalhatta csaját Calvin Harris

Swifttel csalhatta csaját Calvin Harris

News
Úgy tűnik, Taylor Swift nem eshet szerelembe úgy, hogy ne legyen körülötte valamilyen botrány. Már az is elég pletykatémát szolgáltatott, hogy kiderült: egy párt alkotnak Calvin Harrisszel. Most újabb szóbeszéd kapott szárnyra a románccal kapcsolatban, ugyanis sokan úgy tudják, a sztár DJ még együtt volt exbarátnőjével, amikor összejött Swifttel.

„Calvin és Aarika Wolf októberben kezdtek járni és egészen márciusig együtt voltak. Március elején Calvin bevallotta, hogy megcsalta a lányt és nem tudta, hogy mondja el neki” – mesélte a zenész egyik közeli ismerőse, aki azt is elmondta, hogy Taylor állítólag nem tudta, hogy Harrisnek barátnője van.

„Végül szakított Aarikával és úgy tett, mintha az egész Swift-ügy már ezek után történt volna” – tette hozzá a jó barát. Mindeközben az énekesnő egy interjúban kérte ki magának, hogy mindenki az ő magánéletével van elfoglalva.  

„Állandóan férfifalónak titulálnak, mert két fiúval is randiztam egy év alatt. Rettenetesen megalázó és egyáltalán nem fair” – nyilatkozta Taylor, aki biztosan kisírhatja magát Calvin vállán.