Modell lett Calvin Harris

Modell lett Calvin Harris

News
A sztár DJ, aki az utóbbi néhány évben sorra ontja magából a nagyobbnál nagyobb slágereket, most a modellkedésben is kipróbálja magát. A jóképű zenészt az Emporio Armani divatcég kérte fel, hogy legyen a márka legújabb arca és nem csak egy szezonra. Harris a 2015 tavaszi-nyári kollekciót reklámozza majd, valamint ő lesz az Armani napszemüvegek és karórák nagykövete is.

„Hihetetlen érzés, hogy magával Armanival és a csapatával dolgozhatok! Mindig is kedveltem ezt a márkát és régóta csodálom a tervezőik munkáját” – nyilatkozta új szerepével kapcsolatban Harris, akiről a divatház hasonlóan jó véleménnyel van. „Calvin Harris egy igazán kozmopolita, dinamikus, fiatal férfi, aki tömegeket képes megmozgatni zenéjével és karizmatikus egyéniségével. Annak ellenére, hogy nem született modell, remekül képes összekapcsolni a márkát a közönséggel” – kommentálta a hírt az Armani honlapján.

A kampányhoz egyébként már elkészült néhány kép, amelyeket az énekes-DJ Facebook-oldalán bárki megnézhet. Sőt, felkerült pár szexi, félmeztelen werkfotó is a hölgy rajongók nagy örömére. Higgyétek el csajok, megér néhány klikket!