Sztárszakítás magyar módra

Sztárszakítás magyar módra

News

Az ország kedvenc tehetségkutató műsorában egymásra talált énekesek nemrég még boldog párként nyilatkoztak, most azonban kiderült, hogy kapcsolatuk véget ért. Az egyik napilap Hien menedzserétől kérte a hír megerősítését, aki először még próbálta szépíteni a dolgot, de végül az énekesnő maga erősítette meg a hírt. Alig két hónapja Caramel még azt nyilatkozta kedveséről, hogy nagyon különlegesnek tartja, akitől többet tanult emberileg, mint bárki mástól korábban, és ő az igaz szerelem az életében.

Hogy mi volt a szakítás oka, azt egyelőre nem tudni, de valószínűleg közrejátszhatott az, hogy a nemrég érettségiző Hien 12 évvel fiatalabb Caramelnél, és ebben az életkorban ez bizony igen nagy különbség. Caramel nemsokára már családra vágyna, míg a lány számára csak most kezdődik a fiatal felnőtt élet. Hien egyébként ezt nyilatkozta az Aktív című műsorban, ahol beismerte a kapcsolat végét.

„A párod valahol a te tükörképed. Néztem őt és rájöttem, hogy nem az vagyok... Vagyis rájöttem, hogy ha vele maradok, akkor hazudok magamnak.”

Caramel egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, de reméljük, nincs nagyon maga alatt.