Eminem a Facebook rekorder

Eminem a Facebook rekorder

News

Nem csoda, hogy Lady Gaga saját közösségi oldalt indított, hiszen a Facebookon úgy tűnik, nem tud diadalmaskodni. Ott ugyanis Eminem az úr, aki a minap elérte a hatvanmilliomodik lájkolót, és ez a brutális szám neki sikerült először a közösségi média történetében. Hiába csendes év számára ez az idei, a rajongókat ez nem érdekli. Marshall Mathers egyébként annyira azért nem lehet nyugodt első helyét illetően, hiyzen „alig” hatszázezer lájkkal van mögötte lemaradva Rihanna. Mondjuk valószínűleg Eminemet egyáltalán nem izgatja, hány fanje van a közösségi szájton.

Riri, akivel közös dala is van, valamiben azonban mégis megelőzi őt a Facebookon. A The Boombox adatai alapján a barbadosi énekesnő rajongótábora átlagosan 26 000 lájkkal nő naponta, míg a rapperé csak 24 000-rel. Ha már helyezésekről beszélünk, eláruljuk, hogy a harmadik helyen Lady Gaga áll, de ő csupán 53 millió lájkkal büszkélkedhet.

Ha utoléri Eminemet Rihanna, feltétlenül beszámolunk majd róla, jó? Egyébként ti lájkoltátok már Eminemet a facebookon? ÉS A MUSIC CHANNELT???