Snoop Doggnak vége

Snoop Doggnak vége

News

Snoop Dogg eddig is rengeteg füvet szívott, ez nem lehetett újdonság senki számára, viszont ha figyeltétek utóbbi munkásságát, feltűnhetett, hogy egyre többet nyomul rasztafári stílóban, és a raggae-be is belekóstolt, annyira, hogy albumot is megjelentet a műfajban szeptemberben, sőt, minderről dokumentumfilmet is forgatott. A kóstoló annyira megtetszett neki, hogy nevet változtat, és megtér a fénybe. Talán megártott neki a sok fű, de mindenesetre úgy tűnik, hogy komolyan gondolja. Egy sajtótájékoztatón elmodta, hogy mindig is érezte, hogy valójában ő Bob Marley reinkarnációja. Így nyilatkozott arról, hogy hogyan „nyílt ki a harmadik szeme”:

„Nem tudtam ezt mindaddig, amíg el nem mentem abba a templomba, ahol a pap megkérdezte tőlem, hogy mi a nevem. Én azt mondtam, Snoop Dogg, mire ő belenézett a szemembe, és azt mondta, hogy már nem. Azt mondta, hogy már a fénybe értem, oroszlánná váltam. Mindig is éreztem, hogy rasztafári vagyok. Csak eddig nem volt nyitva a harmadik szemem. De már nyitva van.”

Snoop azt is elmondta a sajtó munkatársainak, hogy nem akart ő reggae-albumot készíteni, egyszerűen a szellem késztette arra, hogy ezt tegye. A Reincarnated című album producere Diplo volt, énekesként pedig Melanie Fiona és Bob Marley fia, Rohan Marley működött közre.

De azért nem kell aggódni, a rapet sem fogja magára hagyni a szívós kedvű mester.
Csekkoljátok Snoop reggae-dalát, illetve a dokumentumfilm igencsak füstös trailerét. Vigyázzatok, nehogy képernyőn keresztül is megártson a sok cucc...