Elhunyt Usher nevelt fia

Elhunyt Usher nevelt fia

News

Usher mostohafia, a 11 éves Kile Glover július 6-án szenvedett jetski-balesetet, melynek során súlyos agykárosodást szenvedett. Az orvosok már a kórházba szállítása után agyhalált állapítottak meg nála, így aztán nagyjából esélye sem lett volna arra, hogy valaha is magához térjen. Kile édesanyja, Tameka Foster napokig küzdött a döntés ellen, hogy lekapcsoltassa fiát a gépekről, de végül belátta, hogy ez a reális választás...

Végül szombaton le is kapcsolták Kile Glovert az őt életben tartó masinákról, melynek során jelen volt édesanyja is, aki szinte magán kívül volt a fájdalomtól. A baleset során nemcsak Kile sérült meg, hanem 15 éves kis barátnője is, aki a fiú mögött ült a jetskin. Később kiderült, hogy egy 38 éves férfi, bizonyos Jeffrey S. Hubbard, a család barátja okozta a balesetet, aki véletlenül beléjük hajtott saját jetskijével. A baleset körülményeit még vizsgálják, de valószínűleg feljelentést tesznek majd a férfi ellen.

Tameka Foster és Usher 2009-ben váltak el, de azóta is harcoltak közös gyermekeik felügyeletéért. A perek során egymás bemocsoklásától sem riadtak vissza, de Usher természetesen most exneje mellé állt, és szüneteltetik a viszályt, hiszen Kile-t saját gyermekeként szerette.