James Hetfield napszemcsik

James Hetfield napszemcsik

News

James Hetfield nemcsak a nevét adja a Sutro Eyewear limitált kiadású napszemüvegéhez, hanem kreatívan is részt vett a tervezésben. A The Hetfield keret a Metallica frontember ideális napszemüvege lett, legalábbis ez áll a banda honlapján. A szemüveg fekete, illetve teknőskeret színekben kerül piacra, és 220 dollárért lesz ajd kapható (ez több, mint ötvenezer forint).

A keretek úgy lettek kitalálva, hogy „gyorsabbnak tűnjenek, mint egy szupergyors riff, és hogy képesek legyenek kezelni egy olyan útikutyát, mint én” – írta Hetfield sajtóközleményében. És hogy mit kaphatnak még a vásárlók Hetfield nevén kívül, ha ezt a szemüveget választják? A gyártó azt ígéri, hogy a napszemüveg tízszer erősebb a többi Sutro napszemüvegnél, karcmentes Zeiss polikarbonát lencsével készül, melyek természetesen nem engedik át sem a káros UVB, sem a szintén káros UVA sugarakat sem.

Azon már senki nem lepődik meg, ha egy popzenész divatkellékeket dob piacra a nevével, na de hogy egy metál zenész? Bár van egy olyan érzésünk, hogy kelendő lesz a Hetfield a vad motorosok körében. ☺