JLo nem megy férjhez

JLo nem megy férjhez

News

Jennifer Lopez nem szóvivővel, hanem a saját keze által írt üzenettel cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint fiújával, a nála csaknem 20 évvel fiatalabb Casper Smarttal eljegyezték volna egymást. Hivatalos website-jára írta ki az üzenetet, mely egyébként 2002-es Jenny From The Block című dalából tartalmaz egy idézetet.

„Pletykák! Ne hülyítsenek meg a kövek melyeket viselek! Nincs eljegyzés!” – írta.

A 42 éves énekesnő és a 25 éves táncos régót dolgoznak már együtt, de csak tavaly november óta alkotnak egy párt. Nem sokkal azután jöttek össze hivatalosan, hogy JLo és Marc Anthony beadta a válókeresetet. Jennifer a Vogue magazin áprilisi számában nyilatkozott először új kapcsolatáról.

„Ő csodálatos – mesélte akkor Smartról. – Dehát ezt láthatjátok. Ő... Ő tényleg az. Egy nagyon jó ember. De nem akarok túl sokat beszélni róla. Ez az én magánügyem.”

Egyébként kettejük potenciális esküvőjével kapcsolatban volt már egy hamis pletyka még márciusban. Akkor Roberto Cavalli divattervező azt írta ki twitterére, hogy JLo megkérte, hogy tervezzen neki egy egészen különleges ruhát a következő esküvőjére.